Angel wil een dikke pik in haar kont

Toen ik een jongen was wilde ik brandweerman worden, later werd dat zanger en weer later, toen ik puber was, leek mij het beroep van pooier wel wat. Een vriendje van mij was pooier, nou ja: soort van pooier. Puberpooier. Als hij weer eens een vriendinnetje aan de haak had geslagen, neukte hij haar eerst een paar keer van voren en van achteren om haar uit te proberen, en als het meisje een beetje lekker kon neuken en pijpen, verhuurde hij haar aan zijn vrienden en beurde daar geld voor. Niet veel geld, maar toch genoeg om een paar zakken patat en sigaretten van te kunnen kopen. Zo is hij begonnen. Nu is hij eigenaar van privéhuis Maison Monty in Den-Haag waar hij veel van zijn vroegere vriendinnetjes heeft werken. Een ervan is onze eigen Angel.

Angel wist als tiener al dat ze escortdame wilde worden. Ze was en is nog steeds een echte nymfomane. Seks vindt zij niet gewoon lekker, voor Angel is seks als eten, het liefst doet ze dat drie keer per dag. Met tussen door wat snoepen. 24/7 dus. Daarom is Angel er maar haar werk van gaan maken, er moet toch brood op de plank. Een afgelikte boterham is Angel in het geheel NIET. Angel is niet piep meer maar alles aan deze mooie, slanke blondine is nog strak en ziet er nog geil uit. Daarom heeft Angel ook zoveel klanten die graag door haar verwend willen worden.

In de video zien we Angel in bad zitten. Ze heeft net een gangbang met 10 klanten achter de rug en wilde zich natuurlijk graag even opfrissen. Ze zat namelijk vol klodders, kwakken en spuug. Jakkes? Deze meid vindt het heerlijk, er is gewoon zwaar getafeld. *burp* Ger filmt Angel terwijl ze zich aan het inzepen is. Ze kijkt in de camera en zegt: “Ik ben gewoon alweer geil!” Ger moet lachen. “Maar je hebt net 10 man liggen pijpen en neuken, wil je nu alweer een harde pik in je kutje?” De blondine knikt, er ontstaat een brede glimlach op haar gezicht. Ze begint met haar tieten te spelen en zegt dan: “Weet je wat ik gemist heb net tijdens die gangbang?” Ger weet het niet. “Een dikke pik in mijn kontje.” kreunt ze. Als Angel op haar knietjes gaat zitten, zich omdraait en haar billen uitsteekt, trekt Ger vlug al zijn kleren uit en springt in bad. Het zeepsop vliegt alle kanten op. Hij geeft Angel eerst een paar harde klappen op haar kont, trekt vervolgens haar billen van elkaar en duwt zijn stijve lul diep haar anus binnen en begint Angel lekker langzaam te neuken.