Sofie geneukt tijdens de BBQ

Sofie is jarig. Hieperdepiep hoera! En wie jarig is geeft een feestje. Het is zomer en ’s avonds nog lekker warm, prima weer dus voor een BBQ. vond Sofie. De jarige job heeft haar drie beste vrienden uitgenodigd, alle drie nog vrijgezel. Onbegrijpelijk trouwens dat die kerels nog geen wijf hebben, maar Sofie zit daar niet mee, zij wil de mannen voor zichzelf hebben.

Peter staat de worstjes te grillen, Henk snijdt de witte puntjes doormidden, daar gaan straks de worstjes tussen. Klaas staat naast Sofie en legt even zijn rechter hand op haar korte jurkje en wrijft even geil over haar billen. “Hoe oud zijn die nou geworden?” vraagt hij. Sofie antwoordt: “Net zo oud als mijn kutje, maar weer een stuk ouder dan mijn tietjes.” Klaas glijdt nu met zijn hand onder Sofie’s jurkje en ontdekt dat de jarige job geen slipje draagt. “Je bent geil.” constateert hij. Hij stopt even zijn twee vingers tussen haar natte schaamlippen. Henk komt erbij staan en vraagt aan Sofie: “Heb jij wel eens een broodje lul gegeten?” Sofie schudt met haar hoofd. “Nee,” zegt ze, “wel een broodje berenlul en bal.”

Henk ritst zijn gulp open en haalt zijn lul uit zijn broek. Het ding is groot en hard. “Let op!”, zegt hij, terwijl hij Sofie strak blijft aankijken. Hij pakt het bakje met uienringen en schuift er een paar om zijn paal. Dan pakt hij de ketchupfles en stopt zijn worst tussen het witte puntje en spuit die vol met ketchup. “Honger?” vraagt Henk. Sofie knikt en buigt voorover om een hap van het broodje te nemen. Op dat moment gaat Klaas achter Sofie staan en schuift haar jurkje omhoog, haalt zijn stijve tevoorschijn en schuift die tussen Sofie’s schaamlippen en begint het feestvarken te neuken. Sofie neemt voorzichtig een hap van het broodje. “Lekker”, kreunt ze. Klaas moet lachen. Sofie wil nog een hap nemen, maar op dat moment slaat Henk haar al neukend iets te hard op haar billen. Sofie schrikt en bijt per ongeluk te hard in het broodje.