De Limburgse Barbie en Bennie

Ger is vanavond in Maastricht en heeft op het Vrijthof een afspraak met het koppel Barbie en Bennie. Het is vies, regenachtig weer. Als Barbie en Bennie aankomen lopen en voor de camera stilstaan, zegt Ger: “Ik zie geen reet, ik doe even de lamp aan.” We zien nu Barbie en Bennie vrolijk in de camera staan zwaaien. Ger lacht even en zegt: “Barbie en Bennie, dat klinkt als Peppie en Kokkie. Maar Peppie en Kokkie waren voor zover ik weet nooit geil en jullie zijn dat wel. Toch?” Barbie en Bennie moeten lachen en knikken allebei instemmend.

Ger gaat verder: “Ik ben wel vaker in Limburg geweest en ik weet van Limburgers dat zij gek zijn op 2 dingen: VLAAIEN en NAAIEN.” Barbie en Bennie moeten weer lachen. Barbie wijst naar haar Bennie en zegt (met een hele zachte G): “Bennie is van het NAAIEN.” Waarop Bennie verliefd naar Barbie kijkt en wijst: “En Barbie houdt van vlaaien.”

Even later filmt Ger Barbie en Bennie op bed in de hotelkamer. Hij vraagt Barbie op te staan en haar billen even te laten zien aan de kijkers thuis. Barbie staat op en trekt haar slipje omlaag, draait zich om en bukt voorover. Ger zoomt in op Barbies bips. “Dat valt toch best mee, die reet?”, concludeert hij. “Voor iemand die zoveel vlaaien eet?” Bennie schudt met zijn hoofd en zegt: “Ja, Barbie heeft de perfecte billen. Vroeger had ze een dikke reet, maar ze is flink afgevallen.” Barbie is weer gaan zitten en kijkt verliefd naar Bennie. “Maar je vond mijn dikke reet wel erg lekker. Toch?” Bennie knikt en krabt wat aan zijn kruis.

Barbie begint te vertellen: “Ik ben op een dag gaan afvallen, het was nodig. Maar toen de kilo’s eraf vlogen, vlogen ook mijn borsten eraf. Ik bedoel: Bennie is een borstenman en ik had voorheen grote borsten en er bleven alleen nog twee theezakjes over. En Bennie lust geen thee. Bennie wil bier. Dus ik heb mijn borsten laten vergroten.” Bennie kijkt glunderend in de camera en grijpt Barbie bij haar potten pils. Barbie giechelt nerveus: “Niet te hard, Bennie. Ze zitten er pas!” Ger vraagt aan Bennie: “Is dat met nieuwe tieten net als met nieuwe schoenen, Bennie? Nieuwe schoenen moet je ook eerst een tijdje inlopen.” Bennie begint onbedaarlijk hard te lachen. Als hij is uitgelachen, trekt hij vlug zijn broek uit, pakt zijn Barbie bij haar billen en gooit haar in een vloeiende beweging op haar rug op bed. Daarna trekt hij haar lange benen uit elkaar, springt jubelend bovenop haar en duwt zijn dikke pik diep in Barbies kale kut en begint haar keihard af te neuken.

Ger kan het niet laten en vraagt onder het bonken aan Bennie (met een boterzachte G): “Bennie zo GEIL, Bennie?”