Lucie en Willy uit Heerlen

Valt het jou ook op dat de filmpjes de laatste tijd vaak in het zuiden van het land, Limburg bijvoorbeeld, worden opgenomen? En vaak nog zuidelijker, over de grens, in België! Daar is een reden voor. In de rest van Nederland zijn namelijk de lullen op. De lullen op? Ja, zo formuleerde Kim het, toen zij met Ger sprak over dit probleem. Kim had Ger gevraagd bij haar langs te komen om samen met haar een oplossing te vinden voor het tekort aan mannelijke modellen. Zoals je weet kunnen jongens zich via Kim’s homepage opgeven om mee te spelen in een pornofilm. Elke week melden zich tientallen mannen aan, maar op de dag van de filmopname komen zij niet opdagen. Als puntje bij paaltje komt dan laten ze het afweten! Slappe hap! Meiden daarentegen zijn er genoeg. Die komen graag. Die durven wel. Vreemd eigenlijk.

Kim keek Ger aan, hief haar handen omhoog en riep: “Waar halen we nieuwe lullen vandaan?” Ze klonk radeloos. Ger moest even denken. Alsof je zomaar effe een blik knakworsten opentrekt. Toen begon hij te grinniken en haalde vlug zijn snikkel uit zijn broek en zei: “Die van mij telt voor 2 !” Hij keek er trots bij als een aap met 7 lullen. Kim bekeek Ger’s imposante apparaat en begon te lachen. Ze knikte instemmend en zei: “Ja, jij kunt toveren met die pik. Maar Ger, jij wordt ook een dagje ouder, een gangbang trek jij niet meer in je eentje.”

Ger kreeg plotseling een idee. Hij nam snel plaats achter Kim’s bureau en klapte haar laptop open. Hij surfte naar Google en typte in het zoekvenster: “Waar in Nederland zijn de mannen nog geil?” Weet je wat Google antwoordde? In Limburg. Ger riep tegen Kim: “In Limburg moeten we zijn, daar zijn pikken zat.” Kim kwam achter Ger staan en keek mee over zijn schouder. “En waarom in Limburg?” vroeg ze. Ger typte: “Waarom in Limburg?” Google antwoordde: “In Limburg houden ze van vlaaien en naaien.”

Je hebt zoals gezegd meer filmpjes kunnen bekijken van geile stelletjes uit Limburg. In deze nieuwe video zien we Lucie en Willy uit Heerlen. Al die kerels daar in Limburg heten Willy. Dat is dus geen toeval. 🙂