Mijn vrouw anaal verkracht

Anale sex met ScarlettMijn vrouw vond dat ik een kleine pik heb. (Nu denkt ze daar anders over.) ‘Mierenpik’, zo noemde ze mijn jonge heer vaak. Dat vond ze leuk. Soms begon ze over mijn pikkie, zomaar, tijdens de boerenkool met worst, maar ze begon ook doodleuk over mijn dreumes als we net lagen te neuken. Dan fluisterde ze in mijn oor, op het moment dat ik haar nam: “Voel niks.” Nee, dat was niet aardig van haar. Mijn vrouw maakte ook opmerkingen over mijn pielletje waar mijn vrienden bij waren. “Klote voor je, man, zo’n wijf!” riepen ze dan later tegen mij. Toen mijn vrouw en ik laatst weer sex hadden, en zij voor de zoveelste keer op mijn ziel trapte, nam ik haar te grazen.

Ik was het zat, ik was haar getreiter meer dan zat en heb die kut op haar pens gedraaid, haar bij haar uiers gepakt en anaal verkracht. Ik heb mijn ‘potloodje’, ‘kaboutertje’, ‘ukkepuk’, ‘puistje’ keihard in haar veel te dikke reet geramd, zo diep mogelijk, helemaal tot aan mijn kloten. Daarna greep ik haar bij haar pruik en heb het varken net zo lang genaaid totdat haar prothese uit haar bek klapte en ik spuitend in haar aars klaarkwam. Mijn vrouw lag te schreeuwen van de pijn en krijste, bijna onverstaanbaar: “Dat past toch helemaal niet? Dat gaat toch helemaal niet?” Vanaf die tijd is mijn vrouw alleen nog maar lief voor mij. Ze vertelt zelfs aan mijn vrienden: “Ik heb me vergist in mijn Jochem, hij heeft echt een tampeloeris!”

Wat heeft dit verhaaltje te maken met het filmpje van vandaag? Niks. Ik was geil en dit zat in mijn kop. Moest eruit. Maar het filmpje gaat wel over anale sex, er is alleen geen sprake van verkrachting. In tegendeel. Het meisje Scarlett en haar vriendje wandelen in de duinen. Het is mooi zomerweer en allebei krijgen ze zin in sex. Scarlett vraagt aan haar vriend: “Wil je me eens in mijn kontje neuken? Dat hebben we nog nooit gedaan.” De jongen knikt: “Lekker!” Op een afgelegen plekje doen de twee verliefde tortelduifjes elkaars kleren uit en gaan op het gras zitten. Scarlett neemt plaats op handen en voeten en steekt haar billen uit. De jongen gaat achter haar zitten en smeert zijn paal in met wat spuug. Dan zet hij zijn eikel tegen haar anus en schuift langzaam zijn pik haar kont in en begint zijn meisje met lange halen te neuken. Zien hoe dit sletje anaal ontmaagd wordt?