Sanella en Manuel maken sexfilmpje

We gaan genieten van het geile koppel Sanella en Manuel. Deze verliefde tortelduifjes zijn te gast in het penthouse van Ger in Arnhem, de nieuwe opname locatie. Sanella is een oude bekende van Ger, dit heerlijke mollige sletje heeft al vaker in de sexfilms van Kim Holland gespeeld en werd toen meestal door Ger zelf in al haar gaten geneukt. Ger vraagt aan Manuel, de nieuwe vriend van Sanella: “Wist je dat Sanella al vaker sexfilmpjes heeft opgenomen voor ons?” Manuel knikt. “Ja,” antwoordt hij, nog een beetje nerveus, “ik heb al haar filmpjes bekeken en ook wel vaker dan een keer. Toen ik jou Sanella zag neuken, kon ik je wel in elkaar beuken! Een beetje mijn meisje afpalen!” Ger moet lachen, hij begrijpt het goed. “Maar vandaag,” zegt hij, “mag je Sanella zelf lekker afneuken, heb je er een beetje zin in?” Manuel knikt weer, en krabt vlug wat aan zijn harde pik.”

Sanella ziet er lekker amateur uit, is nog jong en een beetje mollig. Haar kontje is denk ik haar grootste juweel, al mogen haar best grote tieten er ook zijn. Manuel is vooral gevallen op Sanella’s billen. Hij was altijd een tietenman maar sinds Sanella knijpt hij het liefst de hele dag in billen. Dat dat doet deze gast niet alleen bij zijn eigen meisje, maar ook graag bij andere dames, en daar is Sanella natuurlijk helemaal niet van gediend. In de video wordt duidelijk dat Sanella een katje is dat je niet zonder handschoenen kunt aanpakken. Noem haar gerust een bitch. Het meisje heeft al heel wat vriendjes versleten, de meeste waren niet goed genoeg voor haar.

Weet je hoe ze dat haar ex-vriendjes liet weten? Op de laatste dag, voordat ze het uitmaakte, had ze nog 1 keer seks met ze. Maar neuken, daar had Sanella meestal geen zin meer in, maar pijpen dat wilde ze nog wel. Maar erg liefdevol deed ze dat niet meer. Als zij de jongen zijn laatste blowjob gaf, beet ze op het moment sur preme zonder pardon diens lul eraf!

Hoe zal dat gaan met Manuel? Na al zijn overspel? Je ziet het in de film.