Kinky koppel Nadien en Roy bij meesteres Noir

Roy wordt van porno niet geil. Wij wel, maar Roy niet. Roy krijgt alleen een stijve als Nadien, zijn vriendin, hem in zijn ballen trapt. Het is een afwijking, dat weet Roy ook wel, maar zo zit hij nu eenmaal in elkaar, zijn hele leven al. Nadien is ook een beetje maf, want zij wordt vooral bloedje geil als zij haar Roy tot moes mag meppen met haar leren zweep. Van al dat slaan krijgt Nadien een kletsnatte kut. En Roy dus een dikke piemel. Mocht je denken dat dit kinky koppel het niet lang uit zal houden met elkaar, dan heb je het mis. Roy en Nadien kennen elkaar al vanaf de kleuterschool, zolang spelen zij al sm spelletjes. Bij wijze van spreken.

Maar Roy heeft nog iets raars. Hij heeft zijn hele leven al de behoefte om als hond door het leven te gaan. En zoals mannen die liever vrouw willen zijn op een dag vrouwenkleren aantrekken, zo laat Roy zich door Nadien in het weekend een halsband om doen en een pony play buttplug in zijn kont schroeven (hondenstaarten verkopen sexshops niet). Een hond moet natuurlijk ook zijn behoefte doen, dus Nadien laat Roy soms wel drie keer per dag uit, in zon en regen. De buurtjes kijken er allang niet meer van op, wanneer zij Roy weer tegen een boom zien staan zeiken. “Knap hoor,” riep eens de buurman bewonderend, “pissen met een stijve!”

Voor Roy en Nadien is hun extreme sex leventje heel normaal. Ook Saartje, hun labrador, heeft Roy volledig geaccepteerd (en vlucht voor hem weg als zij loops is!). Het leek de twee een geil idee om eens op bezoek te gaan bij Meesteres Noir in Den-Haag, misschien dat deze bekende domina hun nog wat meer sm spelletjes kan laten zien in haar sm-kelder. Wie weet steken zij er wat van op. Meesteres Noir vraagt aan Nadien: “Jullie neuken zeker altijd op zijn hondjes?” Nadien knikt en zegt: “Vaak wel ja. Maar als Roy zijn stijve in mijn kont steekt, gaat hij voor straf in het hondenhok. In de tuin.