Colette geneukt met blinddoek voor

Colette geneuktColette is onderweg naar haar beste vriendin Carolien in Utrecht. In de buurt van Breukelen krijgt ze een smsje van haar man Victor. Colette gaat wat langzamer rijden en kijkt op haar mobiel en leest:

“Jij gaat vandaag niet naar Carolien, je neemt straks de afslag naar het Van der Valk Hotel Breuken. Ik heb kamer 16 gereserveerd. Neem eerst een douche, zet daarna de kamerdeur op een kier en ga naakt op je buik op bed liggen. Vergeet je blinddoek niet uit het kastje van je dashboard mee te nemen. Wie jou straks komt neuken kom jij ook dit keer niet te weten. Ik ben het in ieder geval niet. 1 ding nog: mijn vriend mag jou alleen in jouw kont neuken. Jouw kut is van mij!”

Colette ligt even later naakt op bed met haar kont omhoog. De deur van kamer 16 staat op een kier. Vol verwachting wacht ze, geblinddoekt, op de onbekende vriend van Victor.
___

Ger luistert gespannen naar Colette’s verhaal, dat waargebeurd is. Hij weet niet wat hij hoort, zo geil vindt hij het. Ger vraagt: “En toen voelde je opeens iemand bij je op bed komen, een volslagen onbekende man?” Colette knikt en begint gelukzalig te glimlachen, ze ziet alles weer voor haar geestesoog zich afspelen. Ze voelt weer die grote, krachtige handen bij haar billen, handen die haar iets optillen zodat haar kontje goed komt te liggen. Colette vertelt: “Toen ik met mijn kont omhoog lag verwachtte ik dat hij mij anaal zou penetreren, maar dat gebeurde niet. Zonder iets te zeggen, maakte hij me duidelijk dat ik mijn benen moest spreiden. Ik deed wat mijn onbekende minnaar van me verlangde.

Toen ik half op mijn knietjes voor hem zat, mijn billen naar hem uitgestoken, pakte hij mij bij mijn heupen en drukte zijn dikke eikel tussen mijn schaamlippen. Langzaam verdween zijn enorme lul in mijn kletsnatte kutje. Dat was tegen de uitdrukkelijke wil in van mijn man! Mijn kut is van HEM!” Ger knikt. Daar kan hij zich wel iets bij voorstellen. “Jullie hebben samen dus niet alleen een heel open relatie, maar ook een heel spannende!” Colette knikt. “Ja,” zegt ze. “Op het moment dat ik door een van zijn vrienden in dat Van der Vak Hotel geneukt werd, was Victor in Utrecht. Maar dat wist ik niet. Victor lag met Carolien in bed.” Ger moet lachen. Hij grinnikt: “Laat me raden… En die geheime minnaar, die jou niet in je kontje maar ongehoorzaam in je kutje neukte, was zeker de man van Carolien?” Colette schiet even in de lach en knikt. “Kinky he?” giechelt ze.

In de lange pornofilm, die Ger van Colette maakt, zien we dit kinky sletje ook een blinddoek woordoen. Colette is opgegeven bij Kim Holland door haar man Victor. Victor leek het een geil idee als Colette niet alleen geblinddoekt door een onbekende man wordt geneukt, maar ook dat het filmpje door heel half rukkend Nederland zal worden bekeken.