Julie kan heel goed pijpen

Julie kan heel goed pijpenWe beginnen het nieuwe jaar goed met de Belgische blondine Julie. Ger filmt Julie en tettert in de microfoon: “The lady in red loopt met mij mee op haar slippertjes.” Ik vind Ger een aardige gozer maar hij moet geen grapjes maken. Dat kan hij niet. Hij vraagt: “Slippertjes? Hoe noemen jullie in Belgie die ook alweer?” Julie kijkt opzij en antwoordt: “Sletze” Ger moet hier heel erg hard om lachen. Hij vraagt weer: “Weet je wat een slet in Nederland is?” Julie antwoordt: “Dat is hier hetzelfde.” Ger lacht: “Ja, als vrouwen heel veel slippertjes maken, dan noemen wij ze sletten.” Gelukkig gaat Ger gauw over op Julie’s wens mee te spelen in een sexfilm. Die wens koestert dit meisje al heel lang.

Ze wil het liefst geneukt worden door een jongere jongen. Julie is zelf 25 jaar oud. Ger heeft voor haar de Nederlandse Patrick meegenomen naar Lommel. Voordat de twee naar de hotelkamer gaan, drinken ze eerst ter kennismaking samen op een terrasje ieder een pint. Patrick stelt Julie wat vragen over haar seksuele ervaringen en wat haar wensen zijn in bed, Julie wil weten of Patrcik al een harde heeft. Als hij ontkennend zijn hoofd schudt, grijpt het blondje zijn hoofd en begint hem uitvoerig te tongzoenen. “En nu?” vraagt Julie. “Begint die pik van je te leven?” Patrick begint te grinniken en antwoordt: “Kijk zelf maar…” Julie ziet een dikke bobbel in Patricks broek. Het is tijd om samen naar de hotelkamer te gaan. “Waar ben jij goed in?” vraagt Patrick. Julie grijnst en antwoordt: “Ik kan heel goed pijpen.”

Dat Julie de waarheid spreekt, zie je in de video. De twee liggen op bed, beiden aangekleed. Ze nemen ruimschoots de tijd, zoenen eerst wat en strelen elkaar liefdevol. Dan vraagt Julie: “Heb je het niet te warm?” Patrick knikt en trekt zijn trui en t-shirt uit. Daarna gaat Julie op haar knietjes naast hem zitten en sjort zijn spijkerbroek uit. “Zal ik je pik bevrijden?” Patrick knikt. Julie trekt langzaam zijn boxer omlaag. Een grote, harde piemel springt uit het elastiek omhoog. Julie pakt het ding vast en begint aan de glanzende eikel te likken. Patrick kijkt omhoog en zucht. “Ik heb zin,” zegt ze, “om je leuter helemaal in mijn mond te nemen en je te pijpen.” Patrick grijnst en ziet hoe Julie zijn geslachtsdeel tussen haar lippen neemt en langzaam naar binnen schuift.