Sneeuwwitje Larissa neuken

Sneeuwwitje neukenAls puber keek Ger graag naar de tekenfilm Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Misschien was hij daar eigenlijk wat te oud voor, zijn eerste ochtendlul had Ger al lang achter de rug, maar hij vond Sneeuwwitje zo mooi. En dan die dwergen. Die waren bepaald niet mooi maar wel erg grappig. Grumpie, die dwerg met die enorme rode neus, vond Ger de leukste van het stel.

In Ger’s eerste natte droom kwamen Sneeuwwitje en de 7 dwergen voor. Ger was Grumpie. En Grumpie was verliefd op Sneeuwwitje. Op een nacht kroop Grumpie stiekem bij Sneeuwwitje in bed, dat deed hij zo stil dat ze rustig verder sliep. Sneeuwwitje sliep altijd naakt, dat hadden de dwergen eens op een nacht per ongeluk ontdekt. In zijn natte droom lag Ger dus als Grumpie naast Sneeuwwitje, hij had zijn kleren vlug uitgetrokken en lag wat aan zijn pik te trekken. Grumpie’s pik was nog groter dan zijn neus! Zijn lul had een beetje de vorm van een paddestoel (maar zonder witte stippen). Sneeuwwitje lag onder de deken, half op haar rug, met haar hoofd naar Grumpie toe gedraaid.

Op dit moment in de droom klutste Ger het sprookje Assepoester erdoorheen, Assepoester – je weet wel – het betoverende meisje dat alleen maar kon slapen en niet wakker was te krijgen, nog niet met een kanonskogel. Assepoester ontwaakte pas toen de knappe Prins haar kuste. Grumpie wilde Sneeuwwitje naakt zien, dus hij pakte de deken en trok die helemaal omlaag en ging weer naast haar liggen. Hij keek naar haar borsten en begon weer te rukken. Sneeuwwitje had best grote tieten – pardon! – borsten. Haar kutje was licht behaard. Opeens verlegde ze zacht kreunend haar been en trok het wat omhoog, zodat haar kutje bloot kwam te liggen. Sneeuwwitje had een mooi, licht behaard spleetje.

Ger -pardon! – Grumpie was al geil maar hij was nu niet meer te houden. Hij kwam overeind zitten en pakte voorzichtig Sneeuwwitje bij haar twee benen en legde ze wijd uit elkaar. Grumpie kon zien dat haar spleetje zich opende. Het meisje bleef in een diepe slaap verzonken. Toen wurmde Grumpie zich tussen haar benen, pakte zijn stijve en zette die tegen haar schaamlippen. Langzaam drukte hij zijn pik diep naar binnen en begon Sneeuwwitje te neuken. Grumpie werd zo geil dat hij haar steeds harder begon te neuken, zo hard dat haar borsten wild alle kanten op zwiepten. Hij kreeg zin om te tongen, en toen hij zijn tong in haar mond duwde, werd Sneeuwwitje wakker. Grumpie had haar per ongeluk wakker gekust! Met een tongzoen! Sneeuwwitje opende haar ogen wijd, keek in de vermoeide ogen van Grumpie en slaakte een harde schreeuw en duwde de dwerg ruw van zich af. Grumpie vloog door de lucht en belandde naast het bed op de grond. Op dat moment schrok Ger wakker uit zijn natte droom.

Ger moet denken aan deze droom als hij in zijn auto van Rotterdam terug rijdt naar huis. Hij heeft in Rotterdam zijn nieuwste film opgenomen met Larissa, een bijzonder meisje om te zien. Larissa wordt door haar vrienden Sneeuwwitje genoemd. Net als Sneeuwwitje heeft Larissa glanzend zwart haar en een witte huid, zo wit als sneeuw. Werkelijk sprookjesachtig! Ger neemt Larissa mee naar een hotelkamer. Daar neuken ze nog lang en gelukkig.