Evy doet 7 seks biechten

Evy doet 7 seks biechten“Evy?” vraagt Ger.
“Ja?” Evy kijkt door haar grote groene zonnebril tegen de zon in naar Ger, die haar staat te filmen.
“Ik tel 7 kegels”, begint Ger. “Jij zit op de voorste kegel, kegel nummer 1. dus. Voor het interview lijkt het mij leuk als jij op elke kegel 1 seks biecht doet. Je mag 7 dingen over jezelf vertellen die met seks te maken hebben en die je mij en de kijkers opbiecht.” Evy knikt, ze gaat akkoord.

De eerste biecht: “Ik hou nogal van pijpen en lekker diep!”
Kegel nummer 2. Volgende biecht: “Ik ben op dit moment echt enorm nat. Echt enorm! Als ik nu geen broek aan had gehad, dan zakte ik zo met gemak over die kegel omlaag. Ik heb een enorme geile kut.”
Biecht nummer 3. “Ik wil heel graag anaal genomen worden.”
Nummer 4: “Ik ga heel graag naar parenclubs. Ik hou van mannen en van vrouwen en kan heel erg genieten om geneukt te worden terwijl ik ondertussen met een vrouw bezig ben.”
Volgende kegel: “Ik wil op dit moment gewoon keihard geneukt worden, meer heb ik niet te zeggen.”
Kegel nummer 6: “Buitenseks. Ik heb in Eindhoven op meerdere plekken seks gehad, waaronder een bekende recreatieplas waar een heel grote parkeerplaats aanligt waarlangs een drukke snelweg loopt en daar ben ik ooit keihard op de motorkap genomen.”
Laatste kegel: “Ik ben nu zo vreselijk geil geworden, mijn kut is zo nat, dat ik voorstel om jou mee te nemen naar het park hierachter waar je me mag neuken. Maar voordat we gaan doe ik eerst even mijn broek omlaag, want deze laatste kegel voelt zo heerlijk warm aan dat ik dolgraag eerst even deze in mijn poes wil voelen. Want Ger, jij hebt een dikke snikkel, maar deze kegel wint!”