Lindsey probeert glazen Ben Wa balletjes

Lindsey probeert glazen Ben Wa balletjesVind jij Lindsey ook zo leuk? De vraag stellen is hem beantwoorden. Wie vindt Lindsey nou niet leuk? Lindsey heeft inmiddels al in 3 filmpjes gespeeld en in alle 3 met dezelfde jongen. Bij het zien van dit derde filmpje vroeg ik me af of die jongen (zijn naam ken ik niet, ik noem hem voor het gemak Mario) na drie keer seks met zo’n leuk meisje niet ontzettend verliefd wordt. Mij zou dat na de eerste keer al gebeuren!

Mario neukt niet alleen Lindsey, hij heeft in veel meer Kim Holland video’s meegespeeld, altijd met heel mooie, jonge tienermeisjes. Ik begin hierover omdat ik bij Lindsey en Mario dit keer een vonk zie overspringen. Dit keer is het niet zoals de vorige keren effe rampetampen op de brug of in het bos, maar nu spelen Mario en Lindsey eerst wat met elkaar. Het lijkt op een voorspel. Daar houden vrouwen van! Mario geeft Lindsey met een zweepje billenkoek. Niet hard, maar plagerig. Hij ontpopt zich als een echte vrouwenliefhebber. Je kunt zien aan hem dat hij echt om het meisje geeft. Daar kunnen al die vreselijke datingcoaches als Julian Blanc en Tim Veninga, die vinden dat je een ‘wijf’ HONDS moet behandelen, nog wat van leren. Mario weet gelukkig wel hoe je meisjes behandelt, namelijk: met respect en liefde!

Lindsey vertrouwt Mario voor de volle 100%, dat zie je aan haar, dat voel je aan alles. En dat nu maakt dit soort polder porno filmpjes zo spannend. Maar ook Ger, die de twee staat te filmen, toont veel gevoel voor de jonge Lindsey. Hij is lief voor haar. Als het meisje genoeg is gespankt, is het tijd voor een ander geil spelletje. Lindsey krijgt van Mario twee vagina balletjes. Deze zogenaamde glazen Ben Wa balletjes stopt Mario in Lindsey’s kutje. Als de Ben Wa balletjes zijn ingebracht, kijkt Lindsey Mario een beetje verliefd aan. “Hoe voelt dat?” vraagt hij. Lindsey begint te giechelen. “Ballen in mijn buik,” antwoordt ze. “Ik word er wel geil van, eigenlijk.”

Na dit voorspel vindt Lindsey het tijd worden voor Mario’a klokkenspel. Ze trekt hongerig zijn broek en onderbroek omlaag en pakt zijn enorme lul en stopt die in haar mond. Gelukzalig begint ze de jongen te pijpen. Na een tijdje roept Ger vanachter zijn camera: “Volgens mij hebben jullie wel zin gekregen om te neuken?” Lindsey knikt en gaat bij het hotelraam staan en trekt haar rechter been hoog op en zet haar voet op de verlaagde vensterbank. Mario gaat achter haar staan en stoot, geil als hij is, krachtig zijn harde pik naar binnen.

“Auw!!!” roept Mario. Hij schreeuwt het uit van de pijn. Lindsey kijkt verschrikt om en vraagt: “Wat is er?” Mario kreunt: “De glazen Ben Wa balletjes!”