Angelique door Peter gedomineerd

thumb-4470-4-200x150Vroeger was alles beter. Toen hadden we de gulden nog, waren er geen moslims (dit is een GRAPJE), hadden vrouwen nog echte jetsers en presenteerde Fred Emmer het journaal. Toen waren de meeste huwelijken ook nog goed, men dacht er niet aan om te scheiden. Ben je belazerd! En weet je hoe dat komt? Omdat je vroeger een vrouw nog gewoon lekker op haar billen mocht slaan, zo voluit met de vlakke hand. *PATS* Niet omdat zij dat lekker vond *PATS* maar omdat jij daar recht op had. *PATS* En als jij geil was maar zij NIET, dan zat ‘het wijf’ toch binnen 5 minuten voor jou op haar knietjes op bed en met haar kont omhoog. *PATS* Maar… Tegenwoordig slaan vrouwen terug. *PATS* zo op je bakkes. Blijf-van-mijn-lijfhuizen voor MANNEN, ze bestaan !!!

Maar er zijn ook vandaag de dag gelukkig nog vrouwen die graag onderdanig zijn, die dolgraag door een man worden gedomineerd. Zo’n sterke vrouw is Angelique. Deze prachtige, rondborstige blondine (met goeie kont en natte veeg!) wordt door Peter in de boeien geslagen, geblinddoekt en vastgesnoerd. Ze moet op haar knietjes, aangelijnd, voor hem door de SM-kelder lopen, als een gehoorzame teef. Met haar kont omhoog, zodat Peter er met de zweep overheen kan. Angelique geniet van dit Kinky SM spel en krijgt van alle commando’s die Peter haar geeft een vreselijk nat kutje. Je begrijpt, Peter wordt op een goed moment door Angelique heerlijk afgezogen en daarna steekt hij zijn dikke pik in haar kut en neukt haar keihard af.

Toen ik mijn vrouw dit filmpje liet zien, om haar te plagen in de veronderstelling dat zij uit zou roepen: “NOU JA ZEG !!!”, vroeg ze: “Waarom sla je mij eigenlijk nooit eens lekker voluit op mijn billen? En waarom lijn je mij nooit aan als een teefje? Lijkt me heerlijk om voor jou door de kamer te moeten kruipen. In mijn blote reet. Dan lik ik je hielen en daarna je kloten.” Mijn kloten likken? NOU JA ZEG !!! Ik viel van mijn stoel van verbazing, dat begrijp je natuurlijk wel. Dus die avond heb ik mijn Saartje een halsband om gedaan, een buttplug (met staart!) in haar reet geschroefd en zijn we samen een straatje om gaan maken. “WOEF” Heb jij een vrouw weleens tegen een boom zien plassen?