Mollige Daphne in kont geneukt

Daphne anaal geneukt door GerGer is vandaag in Delft waar hij een ontmoeting heeft met Daphne. Daphne, zo ontdekt Ger, is een heel speciaal meisje. Ze is namelijk gelovig. Ze gelooft in God. Ik moet er meteen bij zeggen: Daphes God is gelukkig wel een hele grote Geile God, want volgens haar moet het zo gegaan zijn, dat toen de Heer de wereld schiep, Hij al rukkend achter zijn schrijftafel zat. Daphe vertelt Ger dat zij ooit een brief aan Hem geschreven heeft. Ze heeft de brief meegenomen en Ger vraagt of ze de brief hardop wil voorlezen. Dat wil Daphne wel.

“Geile God, …”

Ik ben Daphne, woon in Schiedam en ben 23. Ik ben als vrouw best goed gelukt. Dank u. Misschien wat aan de mollige kant, maar ach. Ik zal niet zeuren. Nee, voor kinderen is het nog te vroeg. Sorrie. Eerst wil ik volop genieten van sex. Waar ik zoal van hou? Nou, dat wilde ik dus met u delen in mijn brief. Ik ben bisexueel en ik vind dingen doen met vrouwen altijd wel heel sexy. Ik hou van speeltjes, lingerie en ik vind ook wel dat ik een tikkeltje kinky ben. Ook vind ik het heerlijk om door meerdere mannen verwend te worden. En het lijkt me geil om een keer spuitend klaar te komen, maar ik weet niet of me dat ooit zal lukken. Ik ben gek op pijpen en heb al ervaring met anale sex.”

Als Daphne uitgelezen is, blijft Ger even stil. Dan zegt hij: “God moet vast heel veel van je houden.” Daphne knikt instemmend.

Daphe is, zoals zij zelf al opmerkt, inderdaad een lekkere meid. Tikkeltje mollig maar met grote borsten en ze bezit een stevige kont. Ger mag haar vandaag neuken, niet alleen in haar kutje, ook anaal. De film is erg geil, vooral vanaf het moment dat Daphne op haar buik (zie foto) op het kussen gaat liggen met haar kont omhoog en door Ger bij de billen stevig wordt vastgepakt. Langzaam zien we zijn grote pik in haar kleine kontgaatje verdwijnen. Met lange halen naait Ger het mollige sletje. Daarbij duikt hij zowat op haar en pakt vervolgens haar grote borsten stevig vast. Pfff… Anale sex om diep voor te buigen.