Ger heeft anale sex met Bianca

Ger heeft anale sex met BiancaIk weet niet hoe dat bij jou zit, maar ik ben gek op kontjes. Tieten vind ik ook mooi, zolang ze maar op billen lijken. En nee: ik bedoel niet van die magere kippenkontjes waar je je snikkel aan open haalt als je erin aan het frutten bent, maar lekkere strakke en vooral stevige kontjes, daar heb ik het over. Ik heb mijn vorige vrouw de deur uitgezet – met moeite! – omdat zij een steeds grotere, dikkere, omvangrijkere reet begon te ontwikkelen. Haar kont was op het laatst zo gigantisch groot dat ik een dag nodig had om er omheen te lopen. En als je erg geil bent, dan heb je daar geen tijd voor.

Mijn huidige lief heeft het kontje van Kim Holland. Kim heeft een geweldig reetje. Jammer alleen dat Kim er tegenwoordig niet zo veel meer mee doet, met haar lekkere kontje, behalve dan er lekker veel op zitten. (Poepen doen mooie vrouwen niet, heb ik weleens gehoord.) Maar hoe veel Kim ook op haar achterste zit, dik wil haar derrière maar niet worden. En die billen zijn dus de beste billen! Mijn vrouw heeft zulke billen en daarom blijf ik altijd bij haar!

Ger heeft anale sex met Bianca

In de video die je nu kunt gaan bekijken zien we een bekende, namelijk Bianca. Bianca is kraakster en te lui om te werken. Zij vult haar dagen voornamelijk met vrijwilligerswerk. Maar veel stelt dat liefdadigheidswerk niet voor. Ze geeft de zwervers in haar straat geregeld een pijpbeurt en ze laat zich door een paar van die gasten zo nu en dan in haar kont neuken. Een van die landlopers heeft Bianca ooit van voren in haar kut geprobeerd te neuken, maar daar begint Bianca niet meer aan. De viespeuk stonk vreselijk uit zijn bek.

Ger kende Bianca dus al van een eerdere opname. Hij herinnerde zich het verhaal over de zwervers nog goed en wist nog op welke dagen Bianca zo’n schooier van de straat rukte om seks mee te hebben. Op een dinsdagmiddag reed Ger in zijn autootje (een kuttenschuddertje) naar de straat waar Bianca woont en ging, verkleed als zwerver, tussen de andere zwervers staan. Toen hij Bianca zag aankomen lopen, haalde hij vlug zijn enorme pik uit zijn broek. Bianca herkende Ger meteen, nee niet aan zijn verlopen kop, maar aan die joekel van een snikkel natuurlijk! Bianca pakte Ger bij zijn paal, sleurde hem mee achter zich aan de trap op van haar kraakpand en ging gehurkt op de grond voor hem zitten en begon hem heerlijk te pijpen. Na een tijdje stond Bianca op, trok vlug al haar kleren uit en ging op haar knietjes op de bank zitten en stak haar kontje uit. Ger ging achter haar zitten en pakte zijn dikke stamper en zette die tegen Bianca’s anus. Langzaam drukte hij zijn erectie bij haar naar binnen. Bianca schreeuwde het uit van de pijn maar werd ook bloedje geil.

In deze film zie je Ger kraakster Bianca anaal uitwonen. Hoor je haar kraken?