Ger heeft seks met tiener Tina

tinaGer maakt al jaren porno voor Kim Holland en heeft daar zoveel poen mee verdiend dat hij in een groot huis woont en in een dikke Audi rijdt. Maar Ger is eigenlijk maar weinig thuis en die dikke Audi heeft zo lang al niet gereden, dat de banden inmiddels impotent zijn geworden. Ger is een uithuizig type, dat krijg je als je graag je lul achterna loopt. Dan blijf je lopen. En kom je dus nooit meer thuis. En wat die Audi betreft, alleen mannen met een kleintje laten zich graag zien in zo’n pooierbak. Maar Ger heeft dat niet helemaal niet nodig, ben je gek! Iedereen weet toch dat hij een JOEKEL heeft? Heel Nederland heeft zijn minaret allang vol bewondering kunnen aanschouwen. (Schreef ik daarnet nou ‘minaret’? Het moet niet gekker worden hoor in dit land!)

Als Ger van huis is, dan trekt hij door het land, op jacht naar geile tienermeisjes. En dan reist hij het liefst met het openbaar vervoer, bij voorkeur met de trein. In de zomer is het feest, dan gaat namelijk de NS-tienertour weer van start. Al die jonge meiden, met die kleine kontjes en die heerlijke strakke tietjes. van de meeste moet hij afblijven, die zijn 12, maar er lopen er ook tussen die precies de perfecte neukbare leeftijd hebben. 18 jaartjes oud! Ook Tina, het meisje uit de video, is 18, en reist op een dag, samen met haar vriendin, met de Tienertour. Ger kan zijn ogen niet van dit meisje afhouden. DAT KONTJE !!! DIE TIETJES !!!

Als de meisjes zitten te wachten op de trein, die maar niet wil komen, loopt Ger op de twee af, geeft Tina een hand en stelt zichzelf voor: “Hoi, ik ben Ger. En mijn lul heet Prince-Fritz-Cruene-August-Willem-Jan-Hendrik-Dick Van den Heuvel tot Beichlingen Bartolotti Rijnders.” Deze standaardgrap werkt altijd, Tina schiet in de lach. Haar vriendin, die naast haar zit, trekt een poephoofd. Tina zegt: “Wat heeft jouw lul een lange naam!” Ger knikt en zegt: “Mijn lul is net zo lang als zijn naam.” Tina kijkt nieuwsgierig naar Ger’s kruis. Ger vraagt: “Heb je zin om met me mee naar huis te gaan, gaan we een filmpje maken. Dan steek ik Prince-Fritz-Cruene-August-Willem-Jan-Hendrik-Dick Van den Heuvel tot Beichlingen Bartolotti Rijnders in je kutje. Heb je weleens een filmpje gemaakt?” Tina schudt met haar hoofd. “Nee”, zegt ze. “Maar ik ga wel met je mee.” Haar vriendin kijkt geschrokken opzij. “En ik dan?” zegt ze, met paniek in haar ogen. Ger antwoordt: “Jij mag de volgende keer!”