Bella wil spuitend klaarkomen

Bella wil spuitend klaarkomenIk las vandaag in de krant dat Frankrijk te dunne modellen op de catwalk gaat verbieden. Goede actie! Van mij mogen er voortaan alleen nog dikkerds hun borsten en billen showen, het liefst in sexy lingerie (voor maatje 36!). Daar word ik nou blij van. Ik heb ooit een vriendinnetje gehad, Anna heette ze. Anna Rexia, noemde ik haar, zo extreem dun was het meisje. Tijdens onze eerste wip, brak ik haar beide benen. Neuken deden we voortaan op zijn hondjes (als egeltjes).

Na Anna ontmoette ik Ans, een meisje, zo geil als boter. Echte boter. Met Ans neukte ik soms wel drie keer per dag, overal en in elk gaatje, ze kreeg er geen genoeg van. Ans was niet een beetje mollig, Ans was ronduit dik. Ze had tieten als ongemolken uiers. En weet je? Ik vond Ans prachtig. En Ans was grappig; als ze klaarkwam, begon ze te loeien en spoot er vocht uit haar kut. Karnemelk, denk ik, want het proefde wat zurig. Ans kon dus spuitend klaarkomen, squirten noemde zij dat.

Dit brengt mij op het filmpje met Bella. Bella is ook zo’n meid waar ik de hele dag brullend bovenop zou willen. Bella hebben we al eens eerder gezien in een gangbang met drie geile jongens, maar deze keer wil Bella geneukt worden door onze Ger. Haar grote wens is spuitend klaarkomen. Het wordt een lekkere kledderboel! Bella is prachtig!