Jonge Cloe met kleine tietjes

Jonge Cloe met kleine tietjesIk woon tegenwoordig in Antwerpen, mijn vrouw heeft daar voor een jaartje een goedbetaalde klus. Ik kan als Plogger (porno blogger) natuurlijk overal rukken, ook in Antwerpen. Voor neuken heeft ze het effe te druk, dus doe ik ook maar de boodschappen en loop overdag wat rond door de stad, veel frieten eten en tieten kijken. Vlaamse vlammen, noemen ze de mooie meisjes hier. Je brandt er snel je vingers aan (als je getrouwd bent).

Ik kom trouwens net terug van de GAMMA, voor mijn vrouw twee nieuwe tieten gekocht. Het werd tijd. Het is echt waar, tieten kun je hier gewoon bij de doe-het-zelver krijgen. Deze keer nog in de aanbieding ook: 3 halen, 2 betalen. “Wat moet ik met die derde tiet?” vroeg ik aan de kassière toen ik mijn aankopen op de rolband legde. Het meisje antwoordde: “U moet daar niks mee, meneer, die is voor uw vrouw voor als reserve.” Ik moest even lachen. “Je bedoelt,” zei ik, “voor het geval een van haar tieten er plotseling afvalt.” Het meisje knikte. “Of gaat verkleuren, metterjaren willen tieten nog weleens gaan verschieten van kleur, meneer.”

Ik keek eens goed naar het jonge ding. Veel tiet had ze niet maar ze zullen vast nog heel mooi van kleur zijn. En lekker stevig ook. Opeens begon ik het meisje met mijn ogen uit te kleden. Ik had mijn bril niet op dus veel zag ik niet, maar ik zag net genoeg om er opgewonden van te raken. Ik schurkte even krachtig aan mijn lul en kneep mijn ogen wat dichter zodat ik wat scherper zag. Het grietje leek een beetje op… Het zal toch niet? Ik waagde het erop en vroeg: “Kan het kloppen dat ik jou wel eens op internet heb gezien? In een filmpje van Kim Holland?” Het meisje leek te schrikken. Ze begon te blozen. Ze keek me verlegen aan en zei zacht: “Dat klopt meneer. Wilt u contant betalen of met uw pinpas?” Tegen een andere klant riep ze: “Mevrouw, deze kassa gaat zo sluiten.” Ik zei: “Jij bent de kleine, Belgische Cloe? De Cloe met kleine tietjes die Ger zo heerlijk in haar krappe tienerkutje heeft liggen neuken.” Cloe knikte en gaf me vlug het wisselgeld. “En wat kun jij trouwens goed pijpen!” Ik was door het dolle heen want ik had me heerlijk op dit grietje afgerukt. Voordat ik wegliep, vroeg ik vlug nog even haar handtekening. Ze krabbelde iets op een papiertje wat leek op een dot schaamhaar. Ik was tevreden.

Toen ik in de auto zat, belde ik mijn vrouw op. Enthousiast vertelde ik haar dat ze nieuwe tieten van me zou krijgen. Meer vertelde ik niet, de rest moest een verrassing blijven. Die avond, bij kaarslicht, gaf ik haar de doos met tieten. Mijn vrouw keek me verbaasd aan. “Wat is dit?” vroeg ze. “Nieuwe tieten!” antwoordde ik. Ze keek op de doos. “Tieten van de GAMMA?” vroeg ze. Ik knikte enthousiast. “De echte doe-het-zelver,” zei ik, “ken niet zonder de GAMMA. Ik zal ze er voor je opschroeven.” Mijn vrouw pakte haar voorgevel uit en legde de drie tieten voor zich op tafel.

Ik schrok, ik had de verkeerde gekocht. Mijn vrouw schrok ook: “Wat moet ik met zwarte?”