Peter neukt geile Debby in het bos

Peter neukt geile Debby in het bosPeter en Debby zitten in een wegrestaurantje te lunchen samen. Eieren met spek en toast uit de oven. Als de borden worden neergezet, roept Peter vol verbazing uit: “Wat een grote spiegeleieren, hè?” Debby kijkt op haar bord en knikt. Daarna kijkt ze Peter aan. “Heb je mijn spiegeleieren weleens gezien?”, vraagt ze. Peter schudt met zijn hoofd. “Nee, zijn die ook zo groot?” Debby kijkt even naar links en daarna naar rechts. Als niemand kijkt, trekt ze vlug haar roze shirt omhoog en beweegt even met haar grote borsten heen en weer. Peter moet lachen en zegt: “Word jij daar gelukkig van?” Debby knikt. “Ja,” giechelt ze, “heel erg gelukkig!”

Peter neemt een hap uit zijn toast en vraagt: “Waar worden vrouwen eigenlijk nog meer gelukkig van?” Debby moet even nadenken en antwoordt: “Ik word gelukkig van lekker eten, winkelen, chocolade, bloemen, wandelen in het bos, sperma…” Peter fronst zijn wenkbrauwen. “Sperma?” zegt hij. Het blondje knikt. “Weet je dat niet?”, zegt ze. “Van sperma worden vrouwen vrolijker. Maar niet alleen vrolijker, ze worden er ook gezonder van. Sperma bevat naast 90% water ook diverse voedingsstoffen die een mens elke dag nodig heeft. Sperma hoort thuis in de schijf van 5.” Peter weet niet wat hij hoort. Debby vertelt verder: “Maar sperma maakt vrouwen ook jonger, mooier en slimmer. Daarvoor zijn verschillende voedingstoffen verantwoordelijk, zoals: proteïnes, fructose, koolhydraten en mineralen.” Peter kijkt stomverbaasd Debby aan en roept: “Tegenover mij zit een blondje met brains. Een Einstein met TIETEN! Hoe is dat mogelijk?” Debby moet lachen en antwoordt adrem: “Veel pijpen en alles altijd helemaal doorslikken!”

Na de lunch gaan Peter en Debby winkelen, kopen bij een sexshop een leuk bh-tje, en als ze langs een kerk lopen, gaan ze naar binnen en geeft Debby, die best een beetje geil geworden is, Peter in het biechthokje een heerlijke blowjob. Daarna volgt de harde actie in het bos.