Belgische Sari heeft grote borsten

België is beroemd om haar bonbons en Manneke Pis. Maar vergeet ook vooral die prachtige Vlaamse vrouwen niet. Sari is zo’n Vlaamse schoonheid: knap, lang en blond, grote borsten en een heerlijk stel ronde billen. Sari is de dertig al ruimschoots gepasseerd, ze is dus een echte milf. Ger ontmoet Sari in Breda en is opslag verliefd!

“Jeee zeg, wat zie jij er lekker uit!” roept hij als hij Sari in de hotelkamer uit de kleren ziet gaan. “Wat een lekkere grote borsten!” Als de dame naakt voor hem staat, vraagt Ger haar zich om te draaien zodat hij naar haar billen kan kijken. Sari draait zich om en bukt diep voorover. Ger haalt vlug zijn pik uit zijn broek en maakt hem hard. Als de Vlaamse weer in de stoel gaat zitten vraagt hij: “Wanneer kwam jij erachter dat jij een ongelooflijk lekker wijf bent?” Sari moet lachen. Ze denkt even na en begint te vertellen:

“Ik was nog betrekkelijk jong, een jaar of zestien, toen ik een relatie kreeg met een Hollandse jongen. Marc was mijn eerste vriendje. De jongen wilde dolgraag Brussel in, kijken naar Manneke Pis. Hij had gehoord over ons manneke dat de hele dag ongestraft staat te wildplassen. Toen we samen voor het beeldje stonden, gaf Marc mij een zoen op de mond. Het was mijn allereerste zoen. Ik weet nog dat ik er botergeil van werd. Marc merkte dat denk ik want hij vroeg of ik mijn blote borsten durfde te laten zien. Hij keek even om zich heen en zei: “Niemand die het ziet. Durf je?” Ik gaf hem vlug nog een zoen en trok toen mijn truitje helemaal omhoog. Ik zie Marc nog kijken naar mijn borsten, zijn ogen rolden zowat uit zijn kop. Op dat moment spoot een straal water recht in zijn gezicht. “Heeee wat is dat?” Marc wreef geschrokken met beide handen in zijn ogen. We keken tegelijk naar Manneke Pis. Die stond me daar te pissen met een stijve !!!”

Ger komt niet meer bij van het lachen. Sari is niet alleen lekker en geil, ze is ook nog eens grappig.