Surinaamse Verona is een geil negerinnetje

Toen Verona op de leeftijd kwam dat ze borsten begon te ontwikkelen, een lekker kontje kreeg en ontdekte dat een kutje niet vies maar lekker is, kreeg ze op een namiddag een wijze les. Verona’s moeder, een ouderwets dikke Surinaamse moeke, waarschuwde: “Meisje, knoop goed in je oren: alle Surinaamse mannen zijn onbetrouwbare honden! Ze willen maar 1 ding: SEKS. En als ze je zwanger hebben geprikt en hun verantwoordelijkheid zouden moeten nemen, gaan ze vreemd en laten je met de shit zitten.”

Verona heeft haar eigen vader nooit gekend. Toen zij geboren werd, ging de man vreemd, en toen Verona’s moeder hem met een ander wijf in haar eigen bed betrapte, heeft ze de klootzak ter plekke het raam uit geflikkerd. In hartje winter, in zijn blote reet. Daarna stak ze de vlag uit en beloofde zichzelf nooit meer verliefd te worden op een Surinamer.

Verona heeft de wijze woorden van haar moeder goed in haar oren geknoopt. Het negerinnetje nam zichzelf voor nooit op Surinamers te vallen en als ze geil was en een onbedwingbare zin kreeg in seks, dan liet ze het bij wat trekken en pijpen. Want van trekken en pijpen kun je niet zwanger worden. In deze video zien we hoe Verona Ger aan het pijpen is. Ger kent het verhaal van Verona en heeft haar beloofd haar niet in haar kutje te neuken. In plaats daarvan neukt hij het negerinnetje geil in haar kontje. Daar kun je immers niet zwanger van raken!