Evy is een geile slet

Evy is een geile sletStraattuig, je weet wel, van die hangjochies met petjes op die vrouwen voor kuthoer uitschelden. Misschien denk je bij straattuig aan kutmarokkanen in van die achterstandswijken, maar ik kan je vertellen dat ik vroeger als tiener vrouwen ook graag uitschold voor hoer. En ik ben een kaaskop en woonde in Wassenaar! Ik schold de vrouwtjes niet alleen uit, ik kneep ze ook graag in de billen en borsten. En als ik echt geil was, gaf ik ze ter plekke een veeg, in de bosjes of effe vlug tegen een boom. Dat zie je die kutmarokkanen niet doen. Durven ze niet. Losers! Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik altijd oude, weerloze vrouwtjes uitkoos als slachtoffer. Die jonge mokkels schopten me.

Er bestaan ook vrouwen die er botertje geil van worden als ze voor ‘hoer’ of ‘geil sletje’ worden uitgescholden. Wist jij dat? Ik niet. Ik ben er althans nooit een tegengekomen. Ger wel en dat kun je zien in deze video. Evy uit Eindhoven loopt graag en vaak halfnaakt door de probleemwijken in haar stad, in de hoop voor ‘hoer’ te worden uitgemaakt. Zodra dat gebeurt, stapt Evy hitsig op zo’n joch af en vraagt: “Wil je neuken?” Op zo’n moment krijgt Evy vaak te horen, stamelend: “Neuken? Wat is dat?” Ach ja, Evy weet ook wel dat die jongens vaak niet begrijpen wat ze roepen. Vindt ze wel jammer, ze loopt toch niet voor de kat zijn kut in haar blote kont door zo’n pauperwijk?

Als Evy haar ontboezemingen aan Ger vertelt, zitten zij samen op een bankje in Eindhoven in de zon. Ger vraagt: “Dus je bent gewoon een hele geile slet?” Evy knikt. “Ja, ik ben echt een hoer, ik vind het heerlijk om met jan en alleman te neuken. Maar geen hoer van hoer, maar ik ben gewoon een ontzettend geil ding!” Het valt Ger op dat Evy nogal wat tattoos op haar arm heeft staan. Niet alleen afbeeldingen, ook teksten. Evy vertelt dat ze alle namen van haar neukertjes laat tatoeëren. Ze laat er een aantal zien: Joris, Jacob, Klaas, Mohammed, Jan-Kees, Piet, Opa, Papa, Paul, Marc, Jeroen, Bas, Johan, Peter, Henk-Jan. “Ik heb boven mijn kont mijn lijfspreuk laten zetten. Wil je die zien?” vraagt Evy. Ger knikt. Midden op straat trekt Evy haar broek en slipje omlaag en draait zich een kwartslag. Ger kijkt naar Evy’s kont. Vlak erboven staat: BEN JE BLUT? GEBRUIK JE KUT!