Anouk krijgt extreme penetratie van mrs Noir

Anouk krijgt extreme penetratie van mrs NoirVrouwen zijn niet snel tevreden. Althans in bed, zo is mijn ervaring. Mijn ex-vrouw vond mijn pik te klein (vind jij 20 centimeter klein?) en wilde alleen nog vuistneuken. Mijn huidige vrouw Ankie droomt tegenwoordig van een paard. In haar kont !!! Laatst waren we naar Artis, heeft ze uren staan soppen bij de olifanten.

Ik kom nog uit een tijd dat het vrouwen geen reet kon schelen hoe groot een lul is, als hij maar fier omhoog staat. Maar met een doorsnee stijve sta je tegenwoordig voor paal. Ook de neger kan wel inpakken!

Anouk in de volgende film wil ook alleen nog extreem gepenetreerd worden. We zien Anouk bij Meesteres Noir in haar sm-kelder. Noir vraagt aan haar: “Wat is het grootste dat jij ooit in je kutje hebt gestopt?” Anouk vertelt dat ze ooit met een paar wijntjes teveel op in een geile bui zich over een amsterdammertje heeft laten zakken. Spuitend kwam ze klaar. Sindsdien neemt ze alleen nog genoegen met extreme penetraties. Anouk is bij Meesteres Noir om samen met haar te experimenteren met extreem grote sexspeeltjes.