Evy en Amanda doen aan soft sm

We gaan het vandaag even hebben over zoenen. Wordt er niet geneukt dan?? Nee! Zoenen, daar gaat het nu over. Want zoenen is vaak veel lekkerder dan neuken. Echt waar? Ja, echt waar. Ik heb thuis een hond, een Boxer, die wil ook altijd met me zoenen, maar daar word ik niet geil van. Mijn vrouw daarentegen wordt… Lees verder »

Kinky koppel Nadien en Roy bij meesteres Noir

Roy wordt van porno niet geil. Wij wel, maar Roy niet. Roy krijgt alleen een stijve als Nadien, zijn vriendin, hem in zijn ballen trapt. Het is een afwijking, dat weet Roy ook wel, maar zo zit hij nu eenmaal in elkaar, zijn hele leven al. Nadien is ook een beetje maf, want zij wordt vooral bloedje geil… Lees verder »

Kiona experimenteert met soft sm

Ik droomde vannacht dat een boze vrouw mij op mijn harige reet sloeg met zo’n grote zwarte leren zweep. De vrouw bleef maar slaan, steeds harder, net zo lang totdat de striemen centimeters diep in mijn vlees stonden en het bloed tegen de muren spatte. Ik schreeuwde het uit van de pijn natuurlijk en toen ik voor de… Lees verder »

Meesteres Noir ondergaat kinky sex

Meesteres Noir is zoals je misschien weet eigenaresse van een van de bekendste sm clubs van Nederland, Club Doma in Den Haag. In deze sm studio hebben al heel wat dames en heren hun BDSM en fetish fantasieën waargemaakt. Zij hebben zich door domina Noir laten vernederen en pijnigen, maar natuurlijk altijd op een dusdanige manier dat zowel… Lees verder »