Meesteres Noir ondergaat kinky sex

Meesteres NoirMeesteres Noir is zoals je misschien weet eigenaresse van een van de bekendste sm clubs van Nederland, Club Doma in Den Haag. In deze sm studio hebben al heel wat dames en heren hun BDSM en fetish fantasieën waargemaakt. Zij hebben zich door domina Noir laten vernederen en pijnigen, maar natuurlijk altijd op een dusdanige manier dat zowel de domina als de onderdanige ervan genieten. Het rollenspel dat Noir met haar gasten speelt is er altijd een waarbij zij degene is die aan de touwtjes trekt. Tijdens bondage mag je die touwtjes letterlijk nemen, maar ook tijdens spelletjes waarbij zweepjes gebruikt worden, is het Noir die de macht heeft. Het leek Kim Holland een leuk idee om dat voor deze keer eens om te draaien en op video vast te leggen. Dus meesteres Noir in een ‘switch rol’, zoals dat in het kinky wereldje heet. In de video die je verderop kunt bekijken zien we ter introductie van de lange film een uitvoerig interview tussen Kim en Noir. Dat gesprek alleen al is de moeite van het beluisteren waard, de stemmen van de twee dames zijn namelijk onweerstaanbaar sexy. Het kostte mij enige schrijftijd, maar ik heb hun gesprek hier volledig voor je uitgeschreven. Eerst lekker lezen, dan geil kijken, dat werkt voor mijzelf in ieder geval altijd het beste. In de lange video zien we Noir dus in de rol van onderdanige. Ze wordt niet alleen vernederd en op haar blote billen geslagen, haar meester, Jack heet hij, heeft ook sex met zijn slavin. Hij zal Noir in het rollenspel gedwongen neuken en dwingt zijn slaaf hem diep in de keel te pijpen. Ik zelf ben geen echte sm liefhebber (ik snap er de ballen van), maar met dit erotische element erbij kon ik erg genieten van de film.
Interview tussen Kim en Noir:

K. “Hallo lekkere kijkers. Voor Kinky Lifestyle 7 hebben we vandaag een wel heel bijzondere opname in gedachten. Eigenlijk iets wat je nooit te zien krijgt. Ik sta hier naast Noir en ik ga het maar gewoon recht op de man af vragen: Wat kunnen we bij deze kinky lifestyle verwachten?”

N. “Ja, de meesteres in een switchy rol laten we maar zeggen.”

K. “Ja, en dan heb ik het niet over ‘een’ meesteres, maar over ‘de’ meesteres Noir zelf. Dus Noir, dat betekent dat in alle Kinky Lifestyle hebben we jou gezien als meesteres, als sexy en ondeugend, maar nu ga jij verder.”

N. “Ja, nu ga ik in een andere positie, nu ben ik een van die meisjes die spannend bij Club Domina naar binnen loopt en ik vond het gewoon een keertje leuk om te laten zien hoe dat aan de andere kant werkt. Er zijn natuurlijk al verschillende meiden geweest en dan was ik de baas en vandaag ben ik natuurlijk ook wel de baas, maar soms ook af en toe niet. Dus het wordt gewoon een switchend spel: de ene keer zal ik dominant zijn, de andere keer onderdanig.”

K. “Hee, dus jij gaat je nu dus letterlijk bloot geven. Hoe voelt dat nou? Wij hebben hier natuurlijk al een aantal keren met elkaar gestaan, geeft je dat nou een ander gevoel zo hier op deze manier te staan? Het is spannend om hier te filmen maar nu misschien nog spannender om gefilmd te worden?”

N. “Ja, spannend is dit. Normaal gesproken heb ik natuurlijk altijd de touwtjes in handen en nu weet ik niet wat er gaat gebeuren.”

K. “Nu ga ik natuurlijk de vraag stellen waar het allemaal om draait: Wat vind jij het aller geilste om te doen, wat als iemand dat bij je doet, dat je zegt: daar kick ik zo erg op.”

N. “Nou, een beetje rape sex, machteloosheid, vastgebonden liggen en niet weten wat er met je gaat gebeuren. Dat je uiteindelijk helemaal niks meer te zeggen hebt en dat je de sex gewoon MOET ondergaan.”

K. “Dus dat je keiharde, gedwongen sex hebt, weliswaar natuurlijk in een speelse vorm, een gespeelde situatie, maar wel zo dat het voor jou op dat moment zelf echt is.”

N. “Ja, het moet wel heftig zijn.”

K. “En zelf gebruik je ook altijd geile woorden tijdens het spel (“Ik wil dat je me gebruikt als vieze geile slet.”), hou je er ook van als er zo tegen jou wordt gesproken?”

N. “Jahoor. ‘Slet’, ‘hoer’, kom maar op. Dat hoort er voor mij wel een beetje bij, dat geeft wel die kick dat gevoel zeg maar.”

K. “En ben jij iemand die – want dat weten wij als kijkers nog helemaal niet – die makkelijk klaar kan komen, die zich makkelijk kan overgeven?”

N.:”Jahoor. Dat ligt er natuurlijk wel aan wie het doet en hoe het gebeurt maar met enige kennis van zaken komt dat wel goed.”

K. “Nou, we hebben een heerlijke kanjer voor je klaarstaan, Jack heet hij. Maar ik heb begrepen dat jouw spelvorm… want ik vraag me af hoe ga je beginnen, hoe ontstaat die switch? Jij zegt letterlijk: als ik dat wil, die switch, dan nemen we een muntje in handen en gaan we tossen.”

N. “Ja, zo doen we dat.”
K. “Het spel kan beginnen!”