Geile negerin Shury wil kont neuken

Geile negerin wil kont neukenHet is 16 november. Het is ochtend. Ger is in de binnenstad van Groningen en woont de intocht van Sinterklaas bij. Je gelooft het vast niet maar Ger gelooft nog in Sinterklaas. Na een uur slenteren komt hij de Sint tegen. Ger wordt staande gehouden door twee vrolijk dansende Pieten. Vrouwelijke Pieten. Grieten zonder gouden oorringen in en zonder zwarte schmink. Echte negerinnen dus! “Goh”, zegt Ger verbaasd, “Pieten met tieten, mijn dag kan niet meer stuk.” De Pieten beginnen te lachen en kijken verwachtingsvol naar de Sint. Sinterklaas legt zijn hand op Gers kruis en vraagt: “Bent u een beetje geil geweest dit jaar?” Ger knikt. “Dan mag u mij vertellen wat u graag in uw schoentje zou vinden?” Ger denkt even na en antwoordt, wijzend naar de twee Pieten: “Ik zou die twee prachtige negerinnetjes wel in mijn schoentje willen vinden. Helemaal naakt met de benen wijd!” De Pietjes beginnen te giechelen. Een van de twee hangt opeens om de nek van Ger en fluistert hem in zijn oor: “Hoi, ik ben Shury. Ik heb best zin in je. Waar kan ik je ontmoeten?”

Die avond wordt bij Ger aangebeld. Als hij de deur opent, ziet hij een bloedmooie, donkere meid staan. “Hoi,” zegt zij, “ik ben Shury. Zwarte Piet. Herken je me nog?” Ger moet lachen en schudt met zijn hoofd. Hij zegt: “Nee, ik herken je niet. Nou wacht… Nu je het zegt: Ja, die tieten komen me bekend voor!” Als Shury in de woonkamer staat, bekijkt Ger haar eens goed. Hij gaat achter haar staan en pakt Shury vol bij haar billen. Die kont voelt lekker stevig. Ger vraagt: “Waar wil je dat ik mijn pik in steek?” Shury vertelt dat ze een paar dagen geleden heeft deelgenomen aan de zogenaamde, traditionele Zwarte Pieten gangbang, waarbij zij en haar zusje achter elkaar geneukt zijn door de Sint en zijn 40 Pieten. Die 40 dikke lullen kon Shury wel hebben, met gemak. En ook Sinterklaas, die nogal groot geschapen is, gleed er moeiteloos in en uit. Maar het ging mis toen Amerigo erbovenop sprong. Een paardenlul had Shury nog nooit meegemaakt. Zij scheurde uit, haar zusje leeft niet meer. Ger kijkt opeens bedroefd. Shury moet lachen en roept: “Dat van mijn zusje is een grapje.”

Ger begrijpt dat het negerinnetje dat voor hem staat boterletter geil is, maar dat zij die avond met hem alleen wil kont neuken. Even later zitten de twee op bed. Shury heeft zich helemaal uitgekleed, gaat geknield zitten en steekt haar billen omhoog. Ger gaat achter haar zitten, haalt zijn stijve lul tevoorschijn en smeert die in met glijmiddel. “Moet ik je eerst wat oprekken of kan ik zo naar binnen?” Shury antwoordt: “Ik weet niet hoe groot je bent?” Ger moet lachen en zet zijn eikel tegen Shury’s kont. Hij wacht even en slaat alleen een paar keer plagend op de blote billen. Dan begint hij opeens luid te hinniken en te briesen. Shury schrikt hevig van het geluid en op het moment dat zij vol angst in haar ogen omkijkt, ramt Ger zijn hengstenlul krachtig tussen haar billetjes.

En de maan schijnt door de bomen…