Geile negerin Shury wil kont neuken

Het is 16 november. Het is ochtend. Ger is in de binnenstad van Groningen en woont de intocht van Sinterklaas bij. Je gelooft het vast niet maar Ger gelooft nog in Sinterklaas. Na een uur slenteren komt hij de Sint tegen. Ger wordt staande gehouden door twee vrolijk dansende Pieten. Vrouwelijke Pieten. Grieten zonder gouden oorringen in en… Lees verder »

Shury pijpt twee geile jongens

Hou je alleen van dikke negerinnen met zwiepende borsten, schuddende billen en wapperende schaamlippen? Sla dit filmpje dan over, want we gaan nu kijken naar de mooie, jonge en nog heel slanke Shury. Deze donkere dame is zoals veel moderne vrouwen niet gauw tevreden. Met 1 pik in haar poes begint zij niet te snorren, ze wil er… Lees verder »

Dag van de zwarte vrouw (met geile Zela)

Voor alles bestaat een dag. Zo hebben we Moederdag, Dierendag en maandag is meestal een Kutdag. Maar op zaterdag 27 juli, vandaag dus, is het wat mij betreft de dag van de zwarte vrouw. Het is er warm genoeg voor. Wij bejubelen haar schoonheid, warmte en intelligentie, maar wij bezingen toch vooral haar uitstekende billen en imposante boezem.… Lees verder »