Kim heeft seks met Senna en Rob

Kim heeft seks met Senna en RobAls Kim geil wordt, en ik bedoel: bloedje geil – roombotertje geil, dan MOET ze van bil. Direct. Het maakt niet uit waar ze is of met wie. Kim aarzelt geen seconde de eerste de beste kerel die ze ziet te bespringen en bij zijn lul te grijpen. En als er geen vent in de buurt is, dan neemt ze een lekker wijf. Geen probleem. Vrienden en vriendinnen van Kim kijken van al die hitsigheid al heel lang niet meer op. Ik deed dat wel. Het gebeurde mij vorig jaar, toen had ik een gesprek met Kim over KimHollandSites.nl. Om precies te zijn: wat ik van plan was met mijn hobbysite, want als ik dacht al haar porno films zomaar gratis weg te kunnen geven, om daar flink wat knaken mee te gaan verdienen, dan zou ze me voor de rechter slepen.

De rechter? Toen ze dat zei, begon ik te beven van angst. Op dat moment boog Kim zich grinnikend naar voren, pakte mijn hoofd vast en begon me heftig te tongzoenen. Ik schrok me dood, maar werd ook beregeil. Kim kan heerlijk tongen. Wow! Mijn vriendin, die met mij mee was die middag, keek toe en vond het allemaal wel vermakelijk. Maar toen Kim opeens al zoenend mijn stijve lul uit mijn broek sleurde en aanstalten maakte mij te pijpen, stak mijn meisje daar een stokje voor. Ze riep dreigend: “Dat gaat je knaken kosten Kim!” Kim vroeg of ze geen zin had in een triootje, maar mij vriendin is zo monogaam als de pest. Ze was best geil, maar wilde alleen seks met mij. Jammerrrrrr

In de film die je nu kunt gaan bekijken overkomt het koppel Senna en Rob iets soortgelijks. Kim en Senna zitten aan een tafeltje wat te babbelen met elkaar. Opeens begint Kim’s kut te jeuken en te soppen. Kim is niet meer te houden. Ze pakt Senna wild bij haar hoofd en perst haar tong tussen haar lippen. De twee vrouwen tongzoenen en strelen elkaars borsten. Rob vindt het prachtig, die twee geile vrouwen. Na een geile lesbische actie, waarbij Kim en Senna elkaars kutjes vingeren en beffen, komt Rob zich ermee bemoeien. Hij kleedt zich helemaal uit en heeft seks met Kim en Senna tegelijk.