Jonge jongens neuken milf Monika

Jonge jongens neuken milf MonikaToen ik nog een twintiger was, knap en krachtig was, neukte ik alles wat los en vast zat. Zo geil was ik. Maakte me niet uit of de dames zo lelijk als de nacht waren of zo dik als een nijlpaard, in een geile bui dook ik op alles wat bewoog. En als ik even geen tienertje of Chiwawa kon vinden, dan wipte ik even binnen bij het bejaardentehuis “Den droge geul” bij mij om de hoek. Het huis heette echt zo! Maar die naam sloeg nergens op, want ik kan je vertellen dat heel wat oma’s nog vrolijk zaten te soppen in hun luier, zo nat waren zij nog op hun oude dag.

Wat ik wil zeggen is… In die tijd kwam ik erachter dat ik op oude vrouwen val. Maar niet zo oud als de lijken in Den droge geul, dat neukvoer blief ik niet meer. Op een avond ging het namelijk helemaal mis. Ik lag Oma Greta te krikken, maar toen ik onder mij gekraak en gepiep hoorde, was het te laat. Greta werd nooit meer nat. Ik koos voortaan voor wat jongere dames, rijpe vrouwen, het liefst blond, met grote borsten en van die lekkere volle billen. Zoals mijn moeder eruit zag. “Ma, potje neuken?” vroeg ik op een avond, na twee flessen slobberwijn. Maar ma wou niet neuken. Ik kreeg een klap in mijn gezicht.

De film die je kunt gaan bekijken doet mij denken aan mijn eigen voorkeur voor de rijpe vrouw, de milf. We zien twee jonge jongens van ik schat in de twintig die net als ik vroeger zo geil zijn als boter. Monika, de blonde milf die al vaker te zien is geweest in films van Kim Holland, valt juist niet op mannen van haar eigen leeftijd maar wil liever neuken met knullen die een stuk jonger zijn dan zij. Van ouwe lullen wordt milf Monika niet geil, wel van jonge pikkies, die nog lekker hard zijn en fier overeind staan. Ik zou Monika ook wel willen neuken, want haar grote borsten, lekkere kont en heerlijke natte, kale kut, schreeuwen erom!