Amanda zuigt 3 stijve lullen af

Amanda zuigt 3 stijve lullen afIk ben een rechtgeaarde hetero, vergeleken met mij zijn de meeste mannen mietjes. Mijn libido is zo hoog dat ik er een dagtaak aan heb, zodra ik de straat op ga duik ik werkelijk op elk wijf dat voorbij loopt. Als het wijf maar neukbaar is en een volwassen en fris gewassen gleuf heeft. Het moet ook een beetje flinke gleuf zijn of in ieder geval een flink rekbare gleuf, want mijn lul moet er wel in passen, zo gigantisch dik is die van mij. Ik heb echt een JOEKEL!!!

Ik ben gek op mijn lul, maar dat was je al duidelijk. Wel verrassend, voor mij althans, was de ontdekking die ik ooit deed dat ik het kijken naar de erectie van andere mannen opwindend vind. Die stijve pikken moeten wel lekker lang en flink dik zijn, ik knap af op een lulletje (ben net een wijf!). Ook van dit filmpje waarin we Amanda 3 stijve lullen zien afzuigen, werd ik flink heet. Gek eigenlijk, want zoals gezegd val ik toch echt alleen op vrouwen en ik had er een moord voor gedaan als Amanda mij had gepijpt.

Nog even over die 3 jongens, die geluksvogels: mazzelPIKKEN. Dat valt me ook op aan die Kim Holland groepsex filmpjes: die jongens maken nooit ruzie! Als ik deel zou nemen aan zo’n gangbang, dan zou ik als eerste erop willen. NEUKEN !!! OPZIJ !!! IK WIL EERST !!! In het filmpje met Amanda wachten de jongens beleefd hun beurt af. Wat wel opvalt zijn de onuitgesproken onderlinge verhoudingen. Daarmee bedoel ik dat de knapen met de grootste pik vaak als eerste erop mogen, de mindere goden, dus de jongens die wat minder groot geschapen zijn of een rare krul in hun lul hebben, moeten op hun beurt wachten of mogen de tweede viool spelen, in het geval van het filmpje met Amanda worden die jongens door haar gepijpt. Ik zou daar dus geen genoegen mee nemen. Jij wel? Ik wil in die KUT !!!