Geile Roos pijpte me midden op straat

Geile Roos pijpte me midden op straatIk heb sinds kort een nieuwe hobby: vlak achter vrouwen aanlopen en zo lang mogelijk naar hun kont blijven kijken. Spannend man! Mijn beste vriend doet dit al jaren en hij is daar zo bedreven in dat hij zonder dat de dames het in de gaten hebben met ze mee naar huis loopt. Vaak wordt hij pas in de woonkamer opgemerkt. Maar ja… eenmaal binnen is het voor de vrouwtjes lastig om hem de deur uit te zetten. Mijn vriend is dan zo geil geworden van al dat staren naar die lekkere kontjes dat hij de dames daar in die woonkamer ter plekke bij hun billen grijpt en ze effe vlug een beurt geeft.

Tot in de woonkamer ben ik nooit gekomen, maar laatst liep ik achter een meisje aan dat mij pas na een half uur staren opmerkte. Dat vond ik een hele prestatie! Het grietje had zich waarschijnlijk al een tijdje bespied gevoeld, want ze draaide zich opeens met een ruk om en keek me recht in mijn ogen. “Heee, viezerik,” schreeuwde ze, “zit je een beetje naar mijn kont te gluren?” Ik verblikte of verbloosde niet en antwoordde: “Je hebt gewoon een lekker kontje, kan ik daar wat aan doen?” Het meisje kon haar gezicht niet meer in de plooi houden en begon opeens zenuwachtig te giechelen. Ik vroeg: “Wil je me pijpen? En hoe heet je eigenlijk?” Het grietje staarde naar mijn kruis en antwoordde: “Ik heet Roos.” Ik herhaalde: “Wil je me pijpen?” Roos keek om zich heen. “Maar al die mensen dan?” Ik vroeg plagend: “Durf je niet?” Roos knikte naar een voorbijganger en ging op haar hurken voor me zitten en ritste mijn gulp omlaag. Voorzichtig haalde ze mijn erectie naar buiten. Toen ze mijn lul in haar mond nam begon ze me midden op straat te pijpen.

In de video zien we Roos nogmaals maar nu heeft zij een trio met twee lekkere jongens. Ook deze knullen liepen pal achter onze Roos aan en konden hun ogen niet van haar strakke spijkerbroek afhouden. Wat een lekker strak kontje! Roos vindt de aandacht geil en besluit de jonge mannen op straat te pijpen. Ze haalt hun lullen uit de broeken en stopt ze gretig in haar mond. Na wat likken en zuigen, besluiten de drie tot hardcore actie thuis bij Roos.