Sterre kan anaal klaarkomen

Sterre kan anaal klaarkomenMijn dag kan niet meer stuk. In de video van vandaag maken we namelijk kennis met een nieuw meisje, een echt amateurtje dat haar eerste sexfilm gaat opnemen met Ger. Het meisje komt uit Arnhem en heet Sterre. Sterre is 23 jaar oud en heeft een vriendje van wie ze met andere mannen mag neuken. Maar alleen in de kont, haar kut is van hem! Sterre is een beetje mollig maar zeker niet dik. Het grote voordeel van meisjes die wat mollig zijn is dat hun borsten groot en puur natuur zijn. Naast gevulde tieten heeft Sterre ook een lekkere volle kont. En over die kont gaan we het even hebben, want Sterre is zelf ook gek op haar achterwerk, maar dan vooral op dat kleine gaatje ertussen, haar anus, of moeten we in het geval van Sterre “haar sterretje” zeggen?

Sterre bezit het vermogen, noem het een talent, om anaal klaar te kunnen komen. Als Ger dit hoort, begint hij te schateren van het lachen. “Kun jij anaal klaarkomen?” brult hij. Sterre moet nu ook lachen en knikt. “Ja,” zegt ze, “dat ontdekte ik toen mijn vriend me eens in mijn kont wilde neuken. Toen ik een scheet liet, kwam ik klaar. Ik was eerst bang voor anale seks, bang dat dat verschrikkelijk pijn doet, maar toen mijn vriend zijn pik in mijn anus duwde en mij begon te neuken, kreeg ik al snel een orgasme.” Ger luistert aandachtig. Hij vraagt: “Kun je ook squirten? Anaal spuitend klaarkomen?” Sterre schiet weer in de lach en roept: “Gadverdamme !!!”

Terwijl ik me heerlijk zit af te trekken op de kont van Sterre, vraag ik aan mijn vrouw…

Vind je dat gek dat ik ruk waar mijn vrouw bij is? Dat doe ik al jaren! Onze computer staat in de woonkamer, vond mijn vrouw handig. Ik ook, hoef ik niet naar de zolderkamer om te rukken. Als mijn vrouw geil is, gaat ze online gokken. Dat klopt: wij neuken al jaren niet meer. Maar wij hebben ook geen geheimen voor elkaar, en welk stel kan dat zeggen?

Maar goed, ik vroeg dus aan mijn vrouw: “Schat, toen ik jou nog in jouw kont neukte, 40 jaar geleden, kwam jij dan ook anaal klaar?” Mijn vrouw keek op van haar naaiwerkje en antwoordde: “Altijd !!” Ik kon het niet geloven. “Echt waar?” riep ik. Mijn vrouw knikte. Ik keek weer naar het filmpje en begon weer te sjorren. Ik zag hoe Sterre keihard in haar reet werd geneukt. Ze krijste als een speenvarken, zo vreselijk hard kwam ze klaar. Mijn vrouw vroeg of het wat zachter kon, het geluid. Toen ik was klaargekomen, tikte ik bij Google “anaal klaarkomen” in en belandde op de website van Vrouw.nl. Daar las ik:

Grootschalig Amerikaans onderzoek van Indiana University wijst uit dat van de vrouwen die anale sex hadden, 94% een orgasme rapporteerde. Ja, je leest het goed. 94%. Dat is bijna een orgasme-garantie! Het ligt echter genuanceerder: uit hetzelfde onderzoek bleek dat anale sex vrijwel altijd wordt gecombineerd met andere prikkelende handelingen, zoals vaginale penetratie, orale sex en handmatig stimuleren van de clitoris.

Worden wij door Sterre besodemieterd?