Geile Bianca wil vier stijve pikken

Vrouwen zijn heerlijke wezens. Ik aanbid ze! Ik lik hun reet en hun snee, als het moet, en mochten ze daar de behoefte toe voelen dan mogen ze me als een kakkerlak vertrappen en onderkakken. Echt waar! Zoveel hou ik van de vrouwtjes. Geen kwaad woord over ze. Nou, vooruit dan, 1 minpuntje noemen? Vrouwen zijn niet snel tevreden.

Laatst lag ik mijn wijf te neuken, en aangezien ook mijn eigen kutje nogal wat noten op haar zang heeft, werkte ik me het zweet in de bilnaad. Ik befte haar tot drie keer toe naar een spetterend vallei-orgasme en neukte haar vervolgens van voor naar achter en van links naar rechts tot zij scheel zag. En toen ik, helemaal bezweet en buiten adem, vroeg: “Beetje lekker?” begon het verwende nest verveeld te gapen en vroeg, met een zeurderig stemmetje: “Waarom heb jij eigenlijk geen 2 lullen? Ik heb toch ook 2 gaten?” Mijn vrouw heeft geen humor, dus haar vraag was niet grappig bedoeld en verlangde een serieus antwoord. Waarom heb ik geen 2 lullen? Wat moest ik daarop zeggen? Ik was met stomheid geslagen en barstte in huilen uit. Mijn vrouw probeerde me te troosten en zei: “Geeft niks. Volgende keer vragen we de nieuwe buurman er gewoon bij. Goed?”

Bianca, de dame uit de video, heeft ook niet genoeg aan 1 pik, hoe lang, dik en hard hij ook is. Bianca is zo geil dat ze alleen gevuld wil worden door 4 stijve pikken. JONGE, DIKKE, STIJVE PIKKEN! Die derde jongenspik steekt Bianca moeiteloos in haar mondje, maar waar ze die vierde stijve negerlul verstopt? Ga maar kijken, je gelooft je ogen niet.