Ik werd niet geil van dit sexfilmpje

Ik werd niet geil van dit sexfilmpjeDit is de eerste keer in jaren dat ik hem niet omhoog krijg bij een Kim Holland filmpje. Ik weet het: dat is onmogelijk! En toch is het zo: van dit sexfilmpje werd ik niet geil. Het gebeurde me een paar dagen geleden, ik schrok me dood. Hoe ik ook kneep, trok, slingerde en sloeg, mijn jonge heer wilde niet meer. “Heeee LUL !!! OUWE RUKKER !! Ben je ziek OFZOOO ???” riep ik boos. Ik schold mijn lul de huid vol: “Slappe ZAK !! Oud wijf !!” Maar wat ik ook riep, Piet reageerde niet.

Ik raakte in paniek. Normaal ruk ik me met gemak 5 keer op een dag af, en als mijn wijf ’s avonds nog een beurt wil, dan neem ik ongezien een aanloop en duik er brullend bovenop. Om haar vervolgens keihard het snot voor de ogen te neuken, in al haar gaten en in alle standjes. Dat ik na een dag rukken alleen nog stof spuug, dat begrijpt mijn wijf. Maar dat kan de pret niet drukken.

Terug naar het filmpje van vandaag en waarom ik er niet geil van word. Dat heeft te maken met 2 dingen: 1. Het meisje Sandy komt uit Limburg. Nu krijg ik van een zachte G geen harde, maar dat is niet wat er mis is aan Sandy. Sandy is niet gewoon slank, niet gewoon mager, Sandy is anorexia. Ze is zo vreselijk dun, als je blaast waait ze weg. Ik hou niet van gratenpakhuizen. ik wil een wijf met rondingen: heupen, billen borsten, volle schaamlippen. Sandy heeft geen enkele ronding, Sandy is een IKEA plank. Met twee erwtjes erop. Platgeslagen erwtjes. Daar krijg ik geen honger van. Maar nu punt 2. Sandy wordt geneukt door 3 jongens. Dat de knapen Marokkanen zijn interesseert me geen reet. Marokkanen hebben grote lullen, het zijn net negers. Prachtig vind ik dat! Maar deze kerels mogen dan grootgeschapen zijn, ze zijn zo lelijk als de nacht. Nu val ik niet op mannen, maar ik moet me toch enigszins kunnen identificeren met ze, wil ik geil worden van een sexfilmpje.