Pas op voor te grote tieten!

Pas op voor te grote tieten!Vrouwen met maatje 36 en net iets te grote tieten. Ken je die vrouwen? Elke man weet instinctief: dat klopt niet. Daar zit een luchtje aan. Een plastic luchtje, om precies te zijn. Het stinkt! Een echte tietenman voelt bij net iets te grote, rechtopstaande tieten geen vreugde maar verdriet. Of hij voelt boosheid of misschien zelfs ronduit razernij, want hij beseft: ik word godverdomme belazerd waar ik bij sta. Oplichters!

Ik heb ooit een scharrel gehad die me bij de neus nam. In de kroeg vertrouwde ze me toe dat ze anorexia had. Ze was, zo legde ze me uit, als de dood om dik te worden. “Anorexia?” riep ik verbaasd. Ik wees naar haar borsten. “Je hebt anders hele DIKKE tieten.” Het meisje keek vlug omlaag en antwoordde: “Die heb ik van mijn moeder.” Brutaal kneep ik een voor een even hard in haar tieten en concludeerde: “Van je moeder? Gekregen voor je verjaardag zeker?” Het meisje bezwoer mij dat haar borsten puur natuur waren. Die nacht belandden wij in bed. Maar de feestvreugde duurde maar kort, korter zelfs dan een vluggertje. Want toen maatje 32 haar b.h. uitdeed, zag ik direct dat haar tieten gloednieuw waren. Het prijskaartje hing er nog aan. In de reclame! 3 halen, 2 betalen.

Ik moest terugdenken aan die teleurstellende nacht toen ik het filmpje met Kiki zag. Kiki wordt door haar familie en vrienden ook wel porno Kiki genoemd. Tweemaal raden waarom. Ger ontmoet Kiki in Brabant, ergens in het boerenland. Daar zal hij haar keihard gaan neuken. Overigens Kiki heeft haar bijnaam niet alleen te danken aan haar overdreven grote tieten, Kiki is ook gewoon de hele dag geil en doet het graag de hele dag door. Met jan en alleman. Of met smeerKees. Gewoon omdat het kan. Ger vindt Kiki een lekkere meid. Dat haar borsten nep zijn, daar zit Ger niet mee. Als Kiki voor hem gaat staan, pakt Ger haar hongerig vol bij de borsten en zet er geil zijn tanden in. *KNAL!**KNAL!*