Sex met Cougar Kim Holland

“Wat is een Cougar?” vroeg ik aan mijn puberzoon, onder de dampende boerenkool met worst. Ik wist dat het woord iets te maken heeft met sex, en van sex, daar wist puistenkop alles van. Mijn vrouw fronste haar wenkbrauwen en zei: “Dat vraag je toch niet aan je zoon?” Ze keek me bestraffend aan. Ik vroeg: “Weet jij… Lees verder »

Lesbische seks in een bootje

Varen varen over de baren… Twee ouwe snollen in een bootje, daar wordt een man niet geil van. Ik niet in ieder geval. Maar wat nu als de snollen in dat bootje in hun blootje zitten. Dat vaart de goede kant op, niet? En wat is trouwens ‘oud’? Is tegen de 40 oud? Welnee. Old Amsterdam (kaas), dat… Lees verder »

Milf heeft groepsex met 4 mannen

Waar haalt Kim toch al die geile jongens en meiden vandaan die zo dolgraag voor haar camera met de billen bloot willen? Het zijn er velen die zich elke week op haar website aanmelden. Het moet gezegd: vooral die tienermeiden met dikke tieten zijn heerlijk geil om naar te kijken. In dit sexfilmpje zien we amateur Nathalie. Nathalie… Lees verder »

Keiharde groepsex met geile milfs

Kim Holland is niet alleen mooi, slim, grappig en geil, deze sexbom – BOEM! – heeft ook een prachtige sexy stem. Zoooo Heeees. Je moet voor de lol het volgende pornofilmpje maar eens gaan bekijken MET je ogen DICHT. Geloof me, je hebt de beelden van deze gangbang (die trouwens rete geil is) niet nodig om verrukkelijk klaar… Lees verder »

Manuela in het sexhotel

Manuela zit op haar hotelkamer en ze heeft erge honger. Honger naar pikken wel te verstaan. Het is dan ook niet zomaar een hotel waar ze verblijft, het is een heus sexhotel. Alles wat je maar bedenken kunt gebeurt hier. Triootjes, lesbische sex, alles wat je geile hartje maar begeert. Het enige wat je hoeft te doen om… Lees verder »