Pas op voor te grote tieten!

Vrouwen met maatje 36 en net iets te grote tieten. Ken je die vrouwen? Elke man weet instinctief: dat klopt niet. Daar zit een luchtje aan. Een plastic luchtje, om precies te zijn. Het stinkt! Een echte tietenman voelt bij net iets te grote, rechtopstaande tieten geen vreugde maar verdriet. Of hij voelt boosheid of misschien zelfs ronduit… Lees verder »

Blondine met grote borsten speelt met zichzelf

Waar zijn ze gebleven, de domme blondjes. De snollen met grote tieten die het buskruit niet hebben uitgevonden. Ik kom heel wat dames tegen in mijn bed, maar of het zijn brunettes die mijn domme-blondjes-grappen niet snappen (dan ben je pas echt blond) of het zijn echte blondines die veel slimmer zijn dan ik en daar krijg ik… Lees verder »

Summer neukt om op te warmen

Het is een koude, winderige dag in Amsterdam en als de bloedgeile studente Summer uit de trein komt en naar buiten loopt, wordt ze door de wind bevangen. ‘Godver wat is het koud!’ zegt ze hardop. Een leuke kerel die vlak naast haar loopt, kijkt haar glimlachend aan. ‘Om het koud van te krijgen, vind je ook niet?’… Lees verder »

Surinaamse Sherine met dikke billen

Sherine is een echte Surinaamse vrouw. Oftewel: dikke billen, grote tieten en lekkere brede heupen. Alle mannen willen wat met haar en dat is ook niet zo gek, als je er zo lekker als haar uitziet. Vandaag heeft ze een sexafspraakje met Daan. Ze kent hem van verderop in de straat waar ze woont. Thuis wil ze niet… Lees verder »

Als tieten schudden zijn ze echt

“Ze zijn wel echt,” zei Anastacia een beetje geïrriteerd tegen Bas, die maar niet wilde geloven dat de tieten van Anastacia gewoon puur natuur waren. “Als ze schudden zijn ze echt en ik heb ze nog niet zien schudden,” zei Bas volhoudend. Anastacia bewoog haar boezem heen en weer. “Zo, zie je?” maar ze had zelf ook wel… Lees verder »

Mollige Sammy deelt mannen met Dave

Als Dave thuiskomt, ziet hij net twee naakte kerels de kamer uitrennen. ‘Sammy! Is het godverdomme weer zover?’ roept hij boos tegen zijn rondborstige vriendin. Ze kijkt hem onschuldig aan. ‘maar het is zo lekker met meerdere pikken tegelijk lieverd,’ zegt ze sip terug. Dave trekt zijn jas uit, gooit zijn sleutels op de keukentafel en gaat zitten.… Lees verder »

Rondborstige Sammy en de geile Dave

Sammy is 22 jaar oud en heeft een oudere vriend. Dave is zijn naam en hij is 37 jaar oud, ook al zou je hem dat niet zo gauw geven. Misschien ook wel de reden waarom hij zo’n lekker jong rondborstig en verder ook lekker stevig sletje als de donkerharige Sammy aan de haak heeft weten te slaan.… Lees verder »