Agente Celina pijpt 3 grote negerlullen

CAgente Celina pijpt 3 grote negerlullenelina is politieagente, haar werkterrein is Amsterdam Zuidoost. Op een middag loopt ze haar gebruikelijke ronde bij de Amsterdam Arena en betrapt drie jongens op wildplassen. Celina spreekt de overtreders aan op hun gedrag: “Heren, heren, plassen doen we niet in het openbaar.” De jongens, die eruit zien als gangsterboys, kijken verveeld over hun schouder opzij en plassen ongestoord verder. Celina pakt haar bonnenboekje, slaat het open en trekt een pen uit haar borstzakje. Vlug werpt ze even een blik op de drie lullen van de wildplassers. De pikken zijn opvallend lang, merkt ze op. Niet dat het formaat van de penis bepalend is voor de hoogte van de boete, natuurlijk.

Een van de drie jongens, een rasta type, roept tegen zijn maten: “Moet je kijken wat een lekkere dikke kont ze heeft!” De twee vrienden kijken uitvoerig naar Celina en knikken goedkeurend. “Ja man,” lachen ze in koor, “lekkere kont!” Celina schudt afkeurend met haar hoofd “Jullie krijgen niet alleen een bekeuring voor wildplassen,” zegt ze streng, “maar ook voor het beledigen van een ambtenaar in functie. Dat wordt een totaal bedrag van 1650 euro.” De drie jongens zijn uitgeplast en lopen provocerend met hun lul uit de broek naar Celina. Celina probeert niet te kijken, maar de verleiding is te groot. Als ze opkijkt uit haar opschrijfboekje ziet ze dat de jongens alle drie een stijve hebben gekregen. Celina is gek op negerlullen, vooral als ze heel groot en keihard zijn. Haar kutje begint nat te worden.

De rasta zegt: “1650 euro kunnen wij niet betalen mevrouw. U kunt mijn gouden tanden krijgen. De jongen grijnst breed en wijst naar zijn voortanden. “Maar trouwens, waarom mogen wij niet zeggen dat u een lekkere kont heeft? Wij hebben onze ogen niet in onze zwarte zak zitten.” De vrienden moeten lachen. Celina antwoordt: “Je zei ‘lekkere DIKKE kont'” De rasta kijkt opnieuw naar Celina’s billen en zegt: “Wij negers houden van dikke billen, mevrouw.” Hij begint opeens te zingen, te rappen, zwaait daarbij ritmisch met zijn armen: “Nigga’s houwen van blanke vrouwen en willen hun bolle billen trillen. Wij gangsterboys buigen diep voor jou. RESPECT MEVROUW! Yeah! Yeah!” De jongens buigen alle drie tegelijk diep voorover en blijven zo een tijdje staan. Celina kan haar lach niet inhouden en ze begint in haar handen te klappen. Als de boys weer rechtop staan, zegt ze: “Ik weet het goed gemaakt, heren. Die bon betalen jullie mij gewoon in natura. Wat vinden jullie daarvan?” De rasta begint te lachen. “Wil u neuken met ons?” vraagt hij. Celina knikt. “Ik droom er al jaren van 3 grote negerlullen te pijpen. Als ik jullie lekker heb afgezogen, mogen jullie me in al mijn gaten neuken.”