Agente Celina pijpt 3 grote negerlullen

Celina is politieagente, haar werkterrein is Amsterdam Zuidoost. Op een middag loopt ze haar gebruikelijke ronde bij de Amsterdam Arena en betrapt drie jongens op wildplassen. Celina spreekt de overtreders aan op hun gedrag: “Heren, heren, plassen doen we niet in het openbaar.” De jongens, die eruit zien als gangsterboys, kijken verveeld over hun schouder opzij en plassen… Lees verder »

Geile fanbang met Bibi

Ik droom vaak over sex. Elke nacht, als ik eerlijk ben. In die natte dromen neuk ik altijd op de meest rare plekken. Ken je dat? En ik doe het ook nog met alles en iedereen. Soms als bronstige hengst met een lul van een meter, maar vaak ook wip ik een end weg als konijn. Vraag me… Lees verder »

Kont neuken met dikke Bibi

Twee kameraden zijn op het strand aan het chillen. Ze lopen wat over de boulevard en gaan daarna lekker over het strand struinen, om te zien of er nog wat lekkere wijven liggen te zonnen. Dan zien ze Bibi liggen, een dikke blondine met lekkere ronde billen en dikke tieten. De twee voelen hun pikken al hard worden… Lees verder »

Bibbi en Latisha neuken 6 geile mannen

De Euro wankelt en banken vallen om. De huizenprijzen kelderen, hypotheekschulden stijgen en er vallen massaontslagen. Landen gaan failliet, Europa valt uiteen en de wereldecomomie stort in. Van inflatie komt armoede en honger leidt weer tot oorlogen. Verkrachtingen, dood en verderf. Slik. Van zoveel onheil word ik niet geil. Toedeloe. Wat ik maar bedoel te zeggen is dat… Lees verder »

Rebecca wil 2 pikken in haar kutje

In het leven draait het maar om één ding: gelukkig zijn. Zijn we gelukkig, dan gaat alles vanzelf. En waar worden we nou echt gelukkig van? Twee grote tieten en een stevige kont! Oma heeft óók een dikke reet, maar daar worden we niet blijer van. Geef mij maar een frisse, jonge meid, zoals de stevige Rebecca, een… Lees verder »

Bibi genomen op vergadertafel

Bibi wil als zakenvrouw serieus genomen worden. En misschien lees je dit verkeerd, ze wil genomen worden en dan zo hard als mogelijk, daarom loopt ze op een doordeweekse vergadering zonder broek of rok aan de vergaderzaal binnen om haar personeel toe te spreken. Maar oh jee, ze is niet alleen haar onderkleding maar ook haar agenda vergeten.… Lees verder »