Sofie en Dave hebben seks

Sofie en Dave hebben seksSofie en Dave komen uit Utrecht en noemen zichzelf swingers. Euhm… Swingers? Wat zijn dat ook alweer? Even opzoeken in mijn Kim Holland sekswoordenboek. Heb je even? Ben ik weer. Volgens Kim zijn swingers koppels die het geil vinden om met andere stellen seks te hebben. Swingers ontmoeten elkaar vaak in parenclubs.

Sofie en Dave hebben elkaar niet leren kennen in een parenclub, maar op de dansvloer van discotheek “De blote Reet”, een Utrechtse danstent voor naaktlopers. Naast swingen vinden Sofie en Dave naakt recreëren ook erg opwindend. Maar naast opwindend vinden ze naaktlopen ook gewoon heel normaal. Zo normaal dat ze vaak vergeten dat ze naakt zijn en zomaar per ongeluk naakt de deur uitlopen, zo de straat op. Dat de hele buurt ze nakijkt, doet de twee trouwens geen reet. Integendeel: dat ze worden begluurd vinden ze stiekem juist wel geil. Maar bovendien kijkt de buurt na al die jaren dat de twee bloot door de straat lopen, nergens meer van op. De buurtjes zijn veel gekker gewend van die twee.

Sofie en Dave vinden het namelijk ook doodnormaal om zo nu en dan op een of andere motorkap, bijvoorbeeld die van de overbuurman, de liefde te bedrijven. De buren mogen op zulke momenten natuurlijk gerust mee doen! Maar meestal vind je dit geile koppel neukend in hun eigen voortuin, als het weer het een beetje toelaat. Alhoewel, dat zeg ik nou… Sofie en Dave neuken niet alleen in de zomer, toen het een paar jaar geleden zo sneeuwde, hebben ze ook snel even een wip gemaakt. De bikkels!

Je begrijpt, Sofie en Dave zijn open minded en delen hun meest intieme momenten graag met de hele wereld. Op Twitter post Dave regelmatig foto’s van hem en zijn meisje en hij kondigt ook vaak aan op welk tijdstip hij zijn Sofie live voor de webcam keihard in al haar gaten gaat neuken. Komen jullie kijken?