De geile swingers Anita en Cees

Vroeger had je seks met je wijf (je eigen wijf!) gewoon in de slaapkamer, in het donker, onder de dekens, met de deur dicht, de ramen dicht (ook in hartje zomer), en je neukte zonder het behang van de muren te schreeuwen, want anders konden de buren toch nog meegenieten en dat was genant

Maar tegenwoordig neuken koppels heel anders. Het lijkt wel of iedereen mag, wat zeg ik: MOET meegenieten! Op televisie, via de webcam, open en bloot in parenclubs, in de zomer in de VOORtuin, maar ook steeds vaker in de pornofilms van Kim Holland. We hebben in slechts een paar dagen tijd al kunnen genieten van diverse koppeltjes, waaronder Sanella en Manuel en Nadien en Roy. Ik vroeg aan mijn vrouw, gewoon om haar een beetje te plagen: “Zullen wij niet eens voor de camera van Kim neuken?” Mijn lief keek me stomverbaasd aan en antwoordde: “Vraag de buurvrouw maar.” Nee, niks voor ons dus, maar ik geef het eerlijk toe: ik word wel rete geil als ik andere stellen seks zie hebben. Vooral als de passie ervanaf spat!

In deze video zien we Anita en Cees, twee geile swingers die zoveel van elkaar houden dat ze elkaar op het gebied van seks helemaal vrij laten. Anita vindt het dus prima als haar Cees op 1 namiddag de buurvrouw, haar dochter en labrador neukt.