Onbekende brunette geneukt in de wasserette

Ik ben al heel lang een volwassen vent maar nog steeds doet mijn moeder voor mij de was. Die breng ik op vrijdagavond en haal ik maandagochtend weer op. Maar de laatste keer gaf ma te kennen er geen zin meer in te hebben. Ze drukte me zuchtend de volle wasmand met vieze was weer terug in mijn… Lees verder »

Blote billen onder kort rokje

Mijn dag begon klote, maar dit filmpje fleurde mij direct op. Fleur, zo heet het sletje, loopt de kamer binnen. Kim filmt haar vanaf de achterkant, zodat wij een schitterend zicht krijgen op Fleurs prachtige lange benen en lekkere, stevige billen die heel sexy onder haar zwarte wel heel korte rokje uitsteken. We kunnen als we goed kijken… Lees verder »

Geile Ger staat stiekem te gluren

Dit meisje is er dol op om in de buitenlucht sex te hebben. Ze heeft met haar vriendje afgesproken in een natuurgebied, ze vindt het namelijk ook heel erg spannend om tijdens het neuken begluurd te worden. Ze komt aan op het plekje waar ze met haar liefje heeft afgesproken, doet haar bovenkleding uit en gaat in haar… Lees verder »

Kim Holland bij de buren

Kim is, zoals je misschien weet, een keurig meisje, zelfs een beetje braaf. Maar soms kan ze zich niet bedwingen en moet ze even haar neus in andermans zaken steken. Die van de buren! Want man… die mensen wippen niet, maar neuken het behang van de muren! Een geschreeuw komt er uit die slaapkamer, niet te geloven. Op… Lees verder »

Sex met de buurvrouw

Misschien wel één van de beste sex ideeën ooit. Daar komt ‘ie: Kim Holland gaat met de camera op stap en belt bij willekeurige mensen aan en vraagt of ze hen vragen mag stellen over hun sexleven. Vandaag is ze met haar cameraploeg bij Marjo, een 36- jarige verkoopmedewerkster. Niets bijzonders zou je denken, maar Marjo en haar… Lees verder »

Onderweg en in het openbaar

Ben je lekker onderweg naar je moeder, krijg je een lekke band. Het overkwam Kim Holland. Het was een snikhete dag, ergens in augustus, en haar gloednieuwe auto knalde in een gat in de weg. PLOF. Het vervelende was, zo vertelde ze op haar weblog, dat het die dag niet alleen heel heet was, maar ook dat in… Lees verder »