Lesbische Debbie kan beffen met een beugel in

Debbie kan beffen met een beugel inWeet jij waar ik geil van word? Meisjes met een beugeltje. Ik heb ooit een vriendinnetje gehad met een beugel. Debbie heette het meisje. Debbie had zo’n beugeltje met van die slotjes. Ze zag eruit als een konijn, fraai was ze bepaald niet, en praten kon ze er niet mee (wat ik stiekem altijd heerlijk rustig vond!) maar dankzij die beugel kon Debbie iets anders wel heel goed, namelijk: PIJPEN. Heb jij je weleens laten afzuigen door een griet met een slotjesbeugel in? Nee zeker? Dan mis je wat!

Tussen mij en Debbie bleef het lange tijd goed gaan, totdat haar orthodontist het tijd vond worden haar slotjesbeugel te vervangen voor een buitenbeugel. Ik kon die man wel voor zijn bek slaan! Debbie kon na jaren zwijgen opeens praten. Ze lulde me de oren van mijn kop. Maar pijpen? Ho maar! Door die buitenbeugel kreeg ik mijn snikkel er niet meer in, hoe ik hem ook in bochten wrong. Ik kan me nog herinneren dat ik op een avond zo geil was, dat ik in mijn wanhoop een lange aanloop nam, in de hoop dat mijn stijve de beugel opzij zou beuken, maar de beugel was harder dan mijn pik. Geknakt droop ik die avond af. Ik heb Debbie nooit meer terug gezien.

Tot een paar dagen geleden. Toen zag ik haar in dit Kim Holland filmpje. Debbie draagt haar oude slotjesbeugel weer. Ze vertelt dat ze na haar laatste relatie met een jongen (dat moet ik zijn geweest) alleen nog oog heeft voor meisjes. Van jongens wordt ze niet meer geil. In dit filmpje zal Debbie lesbische seks hebben met Natasja. Natasja vraagt aan Debbie: “Waar ben je goed in?” Debbie hoeft niet lang na te denken en antwoordt: “Ik kan heerlijk beffen.” Natasja vraagt: “Kun je wel beffen met een beugel in?” Debbie knikt en begint te lachen. De slotjes glinsteren in het zonlicht.