Ik wou dat ik Goldy en Kimberly was…

Ik begin dit keer met een kort gedichtje. De tieten komen daarna, beloofd! Ik zit mij voor het vensterglas onnoemelijk te vervelen. Ik wou dat ik twee hondjes was, dan kon ik samen spelen. Ik las het versje ergens op internet en ik begon meteen geil te fantaseren. Dat kwam niet door die hondjes, daar word ik niet… Lees verder »

Evy en Sofie geven een geile sexshow

Evy en Sofie zijn op de koffie bij tante Kim. “Krijgen we er geen koekje bij?” vraagt brutaaltje Evy als Kim haar de cappuccino overhandigt. Kim moet even lachen en zegt: “Billekoek krijg je als je niet oppast!” Evy veert op uit de bank en steekt haar blote kontje uit. Het is in huize Holland heel normaal dat gasten bijna… Lees verder »

Milena en Natasja beffen elkaar klaar

Milena en Natasja ontmoeten elkaar op de Kamasutra Beurs. Milena, bekend als Milena Star, is net klaar met haar striptease show en staat, weer aangekleed, achter het podium onder het genot van een kop koffie bij te komen van alle opwinding. Als Natasja op Milena afstapt, ontstaat het volgende gesprek: “Hoi Milena, geile act was dat.” – Dank je,… Lees verder »

Lesbische seks met Milena Star en Roos

Ik was vroeger gek op spelletjes spelen. Mens-erger-je-niet kon mij gestolen worden, ik bedoel met ‘spelletjes’ vieze spelletjes. Doktertje spelen was favoriet. Het liefst speelde ik als jongen gynaecoloogje met mijn tante. Maar daar vond mijn oom mij nog veel te jong voor, dus speelde ik voortaan vieze spelletjes met mijn buurmeisje. Dat mijn rondborstige, gladgeschoren, kletsnatte buurmeisje… Lees verder »

Lesbische seks met Mandy, Margery en Susi

Drie geile snolletjes, die zaten op een bank. Dat klinkt een beetje als het begin van een kinderliedje, vind je ook niet? Maar we gaan niet zingen vandaag, we gaan smullen van seks met drie lebberende lesbische lellebellen. HO !! Ik vergeet iets. De lesbische lellebellen hebben ook nog een naam. Ze heten: Mandy, Margery en Susi. Wie precies… Lees verder »

Sammy doet het met Angela

Sammy is een donkerharig meisje met volle borsten, brede heupen en de rest van haar lichaam is ook gewoon enorm geil. Dat sletje kan werkelijk iedere man krijgen die ze maar hebben wil, maar ze is op zoek naar iets anders. Ze heeft al aan triootjes gedaan met twee mannen en nog veel meer geile dingen, maar toch… Lees verder »