Margery heeft gangbang met 5 negers

Margery heeft gangbang met 5 negersMargery is een mooie, jonge meid. En ze is niet alleen aantrekkelijk, ze is ook grappig en intelligent. En niet gewoon een beetje pienter, nee: dit meisje studeert theoretische natuurkunde (met als bijvak: lucht- en ruimtevaart) en doet dat met haar vingers in haar neus, zo makkelijk vindt zij de studies. Zij is dus een soort Einstein, maar dan een stuk langer en met tieten. Is er dan helemaal niets aan te merken op Margery? Jazeker wel! Margery is niet snel tevreden. En als ik dat een beetje lelijk zeg, dan is Margery eigenlijk gewoon een ontevreden stuk vreten! Zo noemde Margery’s laatste vriendje Marc haar, toen hij stampvoetend van woede Margery zijn slaapkamer uitgooide. De dag erna dumpte hij haar via een whatsappje en noemde haar nogmaals en voor het laatst: ONREVREDEN STUK VRETEN !!!

Wat was er gebeurd? Margery en Marc lagen te neuken. Maar hoe hij ook zijn best deed, Margery raakte er niet opgewonden van. Sterker: ze bleef tijdens het rampetampen volkomen afwezig uit het raam liggen staren. Marc, een volslagen goedzak, haalde op gegeven moment van ellende toen maar zijn pik uit haar kut en kwam, hijgend van de zware inspanning, naast haar liggen. “Ik lig me het zweet in mijn reet te neuken. Wat is er toch met jou?” zuchtte hij. “Ik kan het ook nooit goed doen. Ik ben lief voor je, maak je dagelijks aan het lachen met mijn grapjes, breng je elke ochtend ontbijt op bed (zonder beschuit, want dat kruimelt zo), ik ruim altijd de rommel achter mijn kont op, laat nooit strontstrepen achter in de plee, ik laat nooit scheten en ik kook elke avond. Welk vriendje doet dat? En… en… Ik neuk je dagelijks drie keer een slag in de rondte, in alle gaten, in alle standjes, op alle plekken in en rondom het huis. En als we vrijen dan vergeet ik ook nooit het voor- en naspel.”

Marc zocht radeloos oogcontact met Margery, maar Margery bleef naar het plafond liggen staren, antwoordde niet en zuchtte alleen diep. Marc keek om zich heen en zag Margery’s grote, zwarte Tarzan vibrator liggen. Hij griste boos de knustlul van het nachtkastje en hield die omhoog. Margery keek vlug even naar de vibrator. Marc vroeg: “Is mijn pik soms te klein? Is dat het? Of moet ik kunnen trillen? Wil ik best proberen hoor!” Margery zuchtte weer en antwoordde: “Ik wil een dampende gangbang met 5 zwetende negers!”