Twee geile jongens neuken Chelsey

Twee geile jongens neuken ChelseyZit ik heerlijk naar het voetbal te kijken (Nigeria – Argentinië), heeft Kim weer een nieuw filmpje voor me klaargezet om te beschrijven. Bah. Ik heb helemaal geen zin. Ik ben ook helemaal niet geil. Het is nu pauze, maar over 5 minuten begint de wedstrijd weer. Nou, vooruit dan, effe vlug.

Ik verwachtte dat Kim een WK videootje in elkaar zou hebben geflanst, met een paar geile voetballers en een paar lekkere voetbalvrouwen die op de middenstip een punt zetten, ten overstaan van een vol stadion dat al rukkend de viespeuken aanmoedigen. Yolanthe is een lekkere voetbalvrouw. Ik zou er een moord voor doen om haar ballen eens te mogen bekijken. Of heeft Yolanthe tennisballen? Ik heb geen idee eigenlijk. Alleen Wesley weet hoe haar pukkels eruit zien.

Maar geen Yolanthe vandaag, we moeten het doen met Chelsey. Chelsey zit aan de waterkant eenden te voeren. Maar de eenden hebben helemaal geen trek in dat oude brood, ze zijn zo geil als grasboter en neuken aan een stuk door. Chelsey kijkt naar de orgie en voelt dat haar kutje nat begint te worden. De blondine wordt natuurlijk niet nat van de eenden, maar ze begint opeens te fantaseren over een trio met twee geile jongens die haar achterlangs het snot voor de ogen neuken.

Voetbal begint weer, ik ben weg. DE BALLEN !!!