Seks op de Wallen met hoer Margery

Seks op de Wallen met hoer Margery“Alle vrouwen zijn hoeren! Ik zei het je toch?” Ali kwam bij me aan tafel zitten en schoof zijn mobieltje naar me toe. “Lees maar!” riep hij opgewonden. Ali is mijn buurjongen, een leuke gast. Hij komt vaak even buurten bij me, even lullen over het leven. Ik vroeg aan Ali: “Alle vrouwen zijn hoeren? Staat dat ook al in de Koran?” Ali wees naar de kop boven het Nu.nl artikel. Ik las hardop: “Vrouwen grotere vreemdgangers dan mannen.” Ali lachte hard: “Jouw wijf gaat dus vaker vreemd dan jij. Dan is ze toch een hoer? Of niet soms?” Ik moest lachen en gaf hem maar gelijk.

“Ali,” vroeg ik, “ben jij eigenlijk weleens naar de hoeren geweest? Een halal hoer?” Ali knikte. Hij vertelde: “Ja, 1 keer. Maar niet halal. Wel gratis. Was ook goed. Het moest voor een werkstuk voor school. Ik moest een verhaal schrijven over hoe het eraan toe gaat op de Wallen, van het ontvangen van een klant tot aan de daadwerkelijke seks, zeg maar. Ik mocht een dagje mee tippelen met zo’n stoephoertje. Margery, heette ze. Aan het einde van die dag, toen zij een stuk of 8 klanten had afgewerkt, vroeg zij of ik geen zin had gekregen? Nou man, ik was natuurlijk zo geil als boter. Ik heb nog nooit zo lekker geneukt. Ali pakte vlug zijn mobiel van tafel. “Kijk,” zei hij, “ik heb er ook een filmpje van gemaakt.” Ik kantelde de telefoon en bekeek de video. Ik zag Margery, een jong, graatmager hoertje. Ze zat voor het raam. Het was maar goed dat dat raam dicht zat, anders was Margery zo weggewaaid. Ali keek over mijn schouder mee. Hij wees naar het schermpje: “Dit stukje is geil man!” Margery ontving nu een klant, een boomlange neger. Het hoertje schoof de gordijnen dicht en ging naakt op bed zitten, op haar knietjes met haar kontje naar achteren gestoken. De klant nam achter haar plaats en schoof in een soepele beweging zijn lange paal naar binnen en begon te neuken. Ik knikte en zei: “Dat ziet er zeker geil uit.” Ali vertelde dat hij het filmpje naar Kim Holland heeft gemaild. Misschien wilde ze het kopen. Nooit meer wat van gehoord.

Van Margery had Ali nog wel iets gehoord, via Facebook. Maar dat was slecht nieuws. Margery zit al maanden in de WAO. Wat was er gebeurd? Op een ochtend stond het hoertje de ramen te lappen (dat moet ook gebeuren). Daarbij verloor ze haar evenwicht, viel van de ladder languit op de stoep en brak haar beide benen. Tippelen kon ze niet meer.