Kraakster Bianca pijpt en neukt twee mannen

Laatst moest ik van mijn vrouw maar weer eens de boodschappen doen. Het was alweer maanden geleden dat ik mijn handen had laten wapperen. Zij riep boos: “Jij doet nooit eens wat in het huishouden!” Waarop ik terug riep: “Ik heb jou laatst in de keuken nog een beurt gegeven. En maar soppen! Wat is dat dan?” Daar had mijn vrouw niet van terug. Ze vond het heerlijk hoe ik haar, toen zij stond af te wassen, vol bij de borsten greep en keihard van achteren neukte. Maar goed, ik trok braaf mijn jas aan, nam de ecologisch verantwoorde boodschappentas mee en stapte de auto in,  op weg naar de Albert Heijn. Ik moest opeens denken aan die daklozen die daar altijd hun kranten staan te slijten. Die kerels stinken altijd zo. Bah. En die rotte tanden, ook al niet fris. Met die kranten kun je trouwens wel heel goed je reet afvegen. Ik dacht: Als er weer zo’n uitvreter staat te bedelen, geef ik niks!

Voor de ingang van de Albert Heijn sprak een meisje mij aan: “Meneer, wilt u de daklozenkrant van mij kopen?” Ik was stomverbaasd. Een daklozenkrantenverkoper met TIETEN? Die had ik nog nooit gezien. De dame was een stoot om te zien, gewoon een lekker wijf. Slank, lang, blonde kop met haar, dikke tieten, strakke spijkerbroek aan haar billen en schitterende blauwe ogen. Ze glimlachte vriendelijk. Geen rotte tand te zien. Ik was opslag verliefd geworden op deze daklozenkrantenverkoopster. Ik keek haar aan en zei: “Of ik jouw krant wil kopen? Schat van me, ik koop die hele stapel!” Toen ik weer naar haar grote tieten keek, kon ik mij niet inhouden, ik werd geil als roomboter. Ik pakte het dakloze meisje, dat Bianca bleek te heten, bij haar hand en trok haar mee achter mij aan. “Waar gaan we heen?” vroeg ze geschrokken. Ik pakte vlug mijn autosleutels en riep: “Ik ga je UITWONEN !!!” Dat riep ik dus tegen een DAKLOZE! Toen ik Bianca van boven tot onder had volgespoten, gaf ik haar 50 euro. Ik kreeg van haar een grote stapel kranten.

Toen ik thuis kwam, vroeg mijn vrouw: “Waar zijn de boodschappen?” Shit, de boodschappen. Helemaal vergeten. Ik drukte de stapel kranten in haar handen en zei: “Deze heb ik gekocht van de daklozenkrantenverkoper. Die kon mijn geld goed gebruiken.” Mijn vrouw keek me verbaasd aan. Opeens begon ze lief naar me te glimlachen en zei: “Heb jij Gekke Gerrit al je geld gegeven? Wat ben je toch eigenlijk een schatje!”

Maar nu naar de film van vandaag. Daarin speelt ook een Bianca. Deze Bianca is niet dakloos maar leidt wel een soortgelijk leven, beetje alternatief, woont in een gekraakte woning en verdient soms geld door met vreemde mannen seks te hebben. In deze video zien we Bianca twee kerels pijpen en neuken. Bianca heeft alles waar je als man van droomt, behalve dikke tieten en een stevige kont. Maar val je op anorexia, dan kom je zeker aan je trekken.